Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen sértődékeny vagyok?
Figyelt kérdés
Ha a párom kicsit hangosabban szól rám, vagy kevésbé kedvesen, vagy nem enged meg valamit, elkezdem magam rosszul érezni utána lelkileg.
Ez beteges?
L
2014. aug. 20. 14:26
3/8 anonim válasza:
Igen. Azokj le erről, mert ebbe a kapcsolat is kerülhet.
5/8 anonim válasza:
Ez még nem. Ha a hiszti meg a duzzogás tovább tart 10 percnél akk az már nem jó
6/8 A kérdező kommentje:
Nincs se hiszti, se sírás, se duzzogás.
Megmondom neki, hogy értettem, majd folytatom a dolgom, csak magamban érint rosszul.
2014. aug. 20. 14:31
7/8 anonim válasza:
Nem sértődékeny vagy, hanem önbizalom hiányos, mindig kell a visszaigazolás, hogy Te mindent jól csináltál, Veled minden rendben van... :/
Én is ilyen voltam, betegesen függtem lelkileg mindenkitől a családban páromtól leginkább..
Meg találtam a Nekem legmegfelelőbb munkát, amit IMÁDOK, és megjött az önbizalmam, és már nem sértődök meg, nem fáj ha más a véleménye, megerősödtem...
Neked is az kell, mi az amit a legjobban szeretsz?
Azon dolgozz sokat! :))
8/8 anonim válasza:
igen amit az utolsó mondott, meg túl érzékeny is vagy. Bár ez valószínűleg az összes többiből ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!