Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz helyzetben vagyok! Melyik fiút válasszam?

Figyelt kérdés

Két fiú szeretne tőlem kapcsolatot és nem tudok dönteni.

Az első srácot már elég régóta ismerem, jó barátok vagyunk, már jártunk is elég sokáig, ő az első szerelmem, vele vesztettem el a szüzességem. A második srácot nem ismerem olyan régóta, de nagyon jóba lettünk, nagyon megkedveltem.

Amit még tudni kell a két srácról:

1: nagyon szeret, szeretné ha hosszú idő után újra megpróbálnánk a kapcsolatot, úgy érzem mellette igazán önmagam lehetek (ezt másnál még nem éreztem), sok a közös bennünk, ezért sok mindent tudunk együtt csinálni, nem iszik, nem él semmilyen káros szerrel, már a közös jövőnket terveztük

negatívumok: udvariatlan, figyelmetlen, nyers stílusa van, apukám sajnos nem is kedveli :(

2: nagyon udvarias velem, állandóan bókol, elpirulok ha vele vagyok, zavarban vagyok a közelében (az elsővel sose volt ilyen), nagyon jó vele a szex (most ha lehet ne ítéljétek el, hogy már lefeküdtünk, úgyse tudjátok a körülményeket), a szüleim nagyon kedvelik, külsőleg jobban tetszik

negatívumok: nem olyan érett mint az első, nem hiszem, hogy teljesen meg tudna érteni, iszik, füvezik néha :S

Ezek alapján szerintetek melyiküket kéne választanom? Most csak tanácsokat szeretnék, véleményeket, hogy több fogalmam legyen a dolgokról, nem azt kérem, hogy helyettem válasszatok!

Minden segítő véleményt szívesen fogadok!

Én 19 éves vagyok, az első fiú is 19, a második 18.

2014. aug. 19. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
szerintem igenis, hogy van. Az ivás az oké, de a füvezés... Szimpatikusabb az első, valószínűleg azért, mert jobban hasonlít rám a leírtak alapján.
2014. aug. 19. 23:07
 12/16 Fényember ***** válasza:

En a masodikat valasztanam. Lehet pont azert mert a baratomra hajaz :P

De komolyra forditva a szot. Az elsovel nem mukodott, ertem en elso szerelem, de lehet kesobb is elromlik majd valami miatt. A masodik pedig az uj lehetoseg. Szerintem vele kene ossze jonnod. Ahogy irod eleg normalis lehet a gyerek viselkedese es elragado. Raadasul a szuleid is birjak. Ha az elsot vinned haza jonnenek a szajhuzasok stb de ha a masodikat mindenki boldog lenne. Persze nem szamit a szulok velemenye de innen is lehet nezni. Viszont ha ossze jossz a masodikkal es ugy erzed nem szereted elegge, vagy esetleg az elsot jobban, akkor szakits vele, tiszteld meg ennyivel. Majd ird le hogy dontottel, sok sikert! :)

2014. aug. 20. 00:42
 13/16 anonim válasza:

Lehet, hogy tévedek, de nekem kb. ezek a benyomásaim.

1: Önmagadért tisztel, nem játssza meg magát, hogy lekenyerezzen, de fontos vagy neki. Viszont nem túl érzékeny típus, a romantika nem kenyere. Talán rá tudod vezetni idővel, hogy neked ez mennyire számít, de számolnod kell azzal, hogy esetleg nehezen, ritkán, egyáltalán nem vagy csak feszengve, magára erőltetve vesz fel ilyen viselkedési formát, amitől te mellőzöttnek, alulértékeltnek érezheted magad. Lehet, hogy nem fog nagy meglepetést okozni, de talán nagy csalódást sem, mint ahogy azelőtt volt. Szóval alapvetően megbízhatsz benne.

2: Nem akarom meggyanúsítani a szándékait illetően, de ez a fajta extrém figyelmesség kétoldalú dolog. Szólhat a te személyednek, és történhet azért is, mert pontosan tudja, hogy ha megadja, amire vágysz, azzal magába bolondít, aztán úgy irányíthat, ahogy neki tetszik. Lehet, hogy az adott pillanatban ő is épp olyan erősen él meg irántad érzelmeket, de ha nincsenek egyéb kapcsolódási pontok, idővel könnyen alább hagyhat a lelkesedése irányodban, és a figyelme más felé fordulhat. Úgy tűnik, igen tapasztalt a nők terén, tudja, "mi kel nekik". Amíg ez megvan, az egekben érezheted magad, de ha egyszer vége, akkor épp olyan mélyre zuhanhatsz. Nem állítom, hogy lehetetlen, de ha hosszútávú kapcsolatban gondolkodsz, lassan haladnék, és megfigyelném azt is, különböző szituációkban, mások társaságában hogy viselkedik, nem csak azt, milyen velem. Mert amit mással megtesz, egy napon talán velem is meg fogja. Egyszer azt mondták nekem: ha tudni szeretném, később hogy fog bánni velem a kiszemelt férfi, elég, ha megnézem, hogyan viselkedik az anyjával. Talán szélsőséges lenne teljesen megfeleltetni a kettőt, de azért valamit elárulhat.

Egyébként szerintem ne fogd fel ilyen görcsösen, nem az a lényeg, hogy két kínálkozó lehetőség közül mindenképp élned kell az egyikkel. Sokkal fontosabb, hogy megtaláld, te mit vársz a jövőtől, ezután már könnyebb körvonalazni, hogy milyen típusú emberrel lennétek igazi társak egymás elképzeléseiben. Ha bizonytalan vagy, megteheted azt is, hogy egy ideig egyedül vagy, hogy tisztábban lásd a saját szándékaid. Ha pedig addig találnának mást, akkor nem te kellettél nekik, hanem valaki, akivel járhatnak.

2014. aug. 20. 02:15
 14/16 anonim válasza:
*kell
2014. aug. 20. 02:17
 15/16 anonim ***** válasza:
az első, a második most bókol,kedves ..de kitudja mi lesz majd később,az elsőt láttad már a legrosszabb/legjobb formájában mégis kedveled,szerintem az első ;)
2014. aug. 20. 08:39
 16/16 anonim ***** válasza:
egyiket se válaszd!
2014. nov. 23. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!