Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy egy fiú úgy érdeklődik egy lány iránt, hogy közben van barátnője?
A fiú kb. szerelmet vall a lánynak. ÉS azt mondja "meg akarlak ismerni, mert kíváncsi vagyok ki vagy". A telefonszámát is elkéri és mondja, hogy találkozzanak.
A lánynak is tetszik a fiú, ezért miután megtudja, hogy van barátnője, mégis beszél tovább a fiúval gondolván " nézzük meg mi lesz belőle".
Végül a fiúval nem találkozik, a fiú nem is ír többet, telefonon se keresi.
Ez akkor csak egy fellángolás volt?
Vagy esetleg ahogy megismerte a lányt rájött, hogy mégsem tetszik neki?
Kíváncsi vagyok, hogy a fiú mit gondolt, mikor elkezdett a lány iránt érdeklődni, miközben van barátnője. Szerintetek ez mi volt??
Fiúk - lányok véleményét egyaránt várom!
Még még méééég írjatok véleményeket pls!!
az eddigieket köszi!
Voltam egyszer ugyanilyen szituban.
A srácnak barátnője volt, de nekem nagyon szimpi volt. Folyton hajtogatta, hogy nem boldog a lánnyal. Mi is találkoztunk, kétszer. De én a kézfogásnál többet nem engedtem, így is mardosott a lelkiismeret, mert hát ne szépítsünk, a lány, aki egy hajszálnyit is belemegy egy ilyen játékba, az egy ri..nc... :S
Bár az én esetemben én mondtam, hogy ne talizzunk és ne beszéljünk többet, de nálunk is az volt, hogy a srác nem mert kilépni a kapcsolatából. Állítólag szerette a lányt, akivel járt, hát nem tudom... Mind1.
A boldogtalan kapcsolatoknak mindig kifelé kacsintgatás a vége, és megcsalás, ha van erre alkalmas partner. Legyél hálás, hogy végül eltűnt, és nem keres. Veled is azt tette volna, mint a csajával, megcsalt volna téged is, ha már nem lettél volna elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!