Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
RootedRainbow kérdése:
Miért van az, hogy amint érzek valamit egy lány iránt, akkor érdeklődik más is felém?
Figyelt kérdés
Na szóval, hogy amúgy a kutyát nem érdeklem, de amint én kezdek valaki iránt érezni vonzalmat, abban a pillanatban biztos, hogy megtalál valaki (aki iránt nyilván nem, ha a másik felé...). Ez már nem először fordul elő, és nem csak velem, többen is említették már, hogy van ilyen, ez mitől lehet, hogy olyankor meg mégis - ezek szerint - vonzóbb vagyok mint egyébként a nők számára?2014. febr. 8. 21:38
1/6 anonim válasza:
kivirágzol :) egy boldog ember mindig szimpatikusabb.
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem simán világ-összeesküvés, hogy nehogy könnyű dolgom legyen már :D Viszont az még mindig kérdéses, hogyha másnak ez bejön, akkor annak akivel még direkt foglalkozom is, annak miért nem? És ez az esetek többségében jelen van, akkor is, mikor még kis nokedli voltam, meg most is...
2014. febr. 8. 21:44
4/6 anonim válasza:
Ezt már kérdezte egyszer tőlem egy pasi, és tényleg érdekes, hogy az ő életében ez nagyon szépen bejött.
Tényleg a kisugárzás. Ha egy pasi hajt egy nőre, akkor jobban figyel a megjelenésére, és persze optimista, ráadásul a legapróbb dolognak is tud örülni a kinézett nő részéről. Egy vigyorgó, önbizalommal teli csinos pasi meg nagyon jó figyelemfelkeltő. És persze vonzó. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Hát lehet igazatok van :) Bár olyankor én lecsúszottam vagyok általában.
2014. febr. 9. 22:25
6/6 anonim válasza:
Ezt én is mindig bevonzom. Ha van valakim, minimum minden ujjamra akadna 3 fiú. Ha nem vagy kapcsolatban csak minden ujjamra 1 :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!