Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonyom van és kiderült. Hogy bizonyítsam be, hogy én még mindig szeretem?
A barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk, ő az első barátom. Télen elutaztam a szüleimmel és ott együtt voltam egy fiúval néhányszor, ő volt nekem az első. Őt nem szeretem, max barátként, viszont vonzódom hozzá, ezért néha találkozunk, de ő ugye külföldi, szóval van, hogy akár 5-6 is eltelik személyes találkozás nélkül.
De kiderült a dolog és a barátom nagyon kiborult, amit megértek természetesen. Viszont én őt szeretem, a másik srác csak egy jó barát, rá sosem tudnék úgy gondolni, mint a Nagy Ő-re.
Lefeküdtem azzal, akivel elveszítettem, vele minden jó volt.
A nyár elején lefeküdtem a barátommal is, de vele nem olyan jó.
És azóta hányszor voltatok együtt? Mármint hányszor feküdtetek le eddig? Mert ha a fél kezeden megtudod számolni, akkor ne csodálkozz, hogy nem ismeri tested minden porcikáját és a csúcsra juttasson.
Egy jó kapcsolat egyik alappillére a türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!