Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonyom van és kiderült. Hogy bizonyítsam be, hogy én még mindig szeretem?
A barátommal lassan 1 éve együtt vagyunk, ő az első barátom. Télen elutaztam a szüleimmel és ott együtt voltam egy fiúval néhányszor, ő volt nekem az első. Őt nem szeretem, max barátként, viszont vonzódom hozzá, ezért néha találkozunk, de ő ugye külföldi, szóval van, hogy akár 5-6 is eltelik személyes találkozás nélkül.
De kiderült a dolog és a barátom nagyon kiborult, amit megértek természetesen. Viszont én őt szeretem, a másik srác csak egy jó barát, rá sosem tudnék úgy gondolni, mint a Nagy Ő-re.
Aha értem. Így már abszolút jogos, hogy megcsaltad a párod. Végülis, ha valami probléma van, akkor nem vele kell megbeszélned, megoldanod, akivel egüttvagy, hanem valaki mással orvosltatni a problémát.
Az pedig egyáltalán nem mentség, hogy más is megcsinálta. Ha így gondolod, akkor elég nagy gondok vannak odafent.
Megaláztad.
A lehető legajlasabb módon.
Hazudtál neki.
Hagytad, hogy hazugságban éljen.
Ezek után van pofád azt mondani, hogy szereted?
Engem megcsalt a barátnőm még anno, szóval az én véleményem, had legyen már kétszeresen érvényes: Agyatlan, könnyűvérű, hűtlen csitri vagy.
Ilyet hogy írhatsz, mikor nem is a barátoddal vesztetted el a szüzességedet? : "Őt szeretem, viszont ő nem tudott úgy kielégíteni"
Naná, hogy nem volt képes úgy kielégíteni, ha nem is volt rá esélye!!!
Egyébként tényleg nem te vagy az egyedüli aki csalta a párját, de te még így sem az "átlagos" kategóriába esel megcsalás terén. Szóval, vállald a hülyeségedet, még ha ez egy anonim oldal is.
Kedves kérdező! Fordítsuk meg a helyzetet. A barátod megcsal téged egy másik lánnyal néhányszor, de azt mondja, hogy őt nem szereti, csak barátként tekint rá és te vagy számára a nagy Ő. Te mit éreznél?
Nem gondolod, hogy egy "icipicit" szemétség a barátoddal szemben, hogy azt mondod neki, hogy szereted meg ő a "Nagy Ő" de te közben más fiúkkal kufircolsz? Miért gondolod, hogy neked az JÁR, hogy miközben barátod van mással is ágyba bújhatsz?
Azért az nem semmi, hogy nem a barátod vette el a szüzességedet, hanem a "szeretőd". Jól kezded az életet kérdező. Csak így tovább.
A barátodnak ha van egy kis esze és becsülete, akkor kidob, mint macskát szarni és ez még a legkevesebb.
"Őt szeretem, viszont ő nem tudott úgy kielégíteni, vagyis nem volt vele olyan gördülékeny minden. A másik srác pedig szavak nélkül megért, bármikor. "
Ácsi, hogy a jó életbe tudhattad, mennyire elégít ki a barátod amikor elvileg még szűz voltál és nem vele vesztetted el? Ez csak nekem paradoxon? Am. lefeküdtél mással, nem is egyszer szerintem ez rohadtul kizárja, hogy a barátodat szeresd.
Nekem is kicsit felfordul a gyomrom ettől a felfogástól, persze a másik csak barát meg időnként lekezelget de a pasid tűrjön mert neked ő a Nagy Ő...
A pasid helyére úgy kirúgnálak, hogy a lábad nem éri a földet, ha kapcsolatban vagy szerintem teljesen érthető elvárás, hogy ne szexelj mással, mi olyan nehéz ebben, hogy nem lehet felfogni?
"Viszont én őt szeretem, a másik srác csak egy jó barát, rá sosem tudnék úgy gondolni, mint a Nagy Ő-re."
A barátodra úgy gondolsz, mint a "Nagy Ő-re"?
Hogy fogalmaznád meg, ha ugyanez fordítva történt volna meg, te mit éreztél volna, amikor kiderült a dolog, milyen érzéseid lettek volna a barátod felé, és hogyan döntöttél volna a kapcsolatotok jövőjét illetően?
egyetértek egy előttem szólóval. sok undorító dolgot lehet olvasni itt, de ilyenről még soha sehol semmikor nem is hallottam!!
Érezd magad nagyon rosszul! Ezt érdemled!
"ő nem tudott úgy kielégíteni"
Még jó, ha le se feküdtél vele...
Neked mi a jó franc bajod van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!