Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire rossz érzés, ha a barátnőtöktől kaptok pofont?
Figyelt kérdés
Mármint nem fizikai szinten, mert gondolom annyira nem fájhat, hanem úgy lelkileg...hogy esne? Én most konkrétan a vőlegényemet pofoztam meg, nem ok nélkül, de na...azért érdekelne, hogy milyen.2014. aug. 18. 14:41
11/24 anonim válasza:
Ezen az oldalon sok normális válaszra ne számíts
12/24 A kérdező kommentje:
Jogos.
2014. aug. 18. 15:24
13/24 A kérdező kommentje:
Húha, milyen társadalomban élünk...nem mindenki olyan agresszív állat, mint te...meg tudod már csak az a legjobb, hogy ő is elismerte, hogy elég bunkó volt (máskor nem szokott az lenni) és hogy megérdemelte, aztán meg mindketten bocsánatot kértünk egymástól. Csak így mellékesen...
2014. aug. 18. 15:34
14/24 A kérdező kommentje:
Meg nem ilyen gyerekes hozzáállása van, mint neked, léteznek még normális, érett férfiak is.:)
2014. aug. 18. 15:34
15/24 anonim válasza:
"Húha, milyen társadalomban élünk...nem mindenki olyan agresszív állat, mint te.."
Csak te vagy ilyen agresszív, ugyanis te pofozol embereket, ráadásul azt, akit elvileg szeretsz. Gondolom mikor az előnyök jönnek, akkor nagy "emancipunci" vagy, mikor a hátrányok is, akkor egy védtelen nő. Ismerem az ilyeneket. :-)
16/24 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy látatlanba is megtudsz ítélni. Én pedig az ilyen embereket szeretem. :)
2014. aug. 18. 15:43
17/24 anonim válasza:
Erre büszke vagy,hmmm gondoltam azonnal.Létezik,hogy csak neked lehet igazad?
18/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá büszke, és senki sem mondta, hogy csak nekem lehet igazam. :) Minden elismerésem előttetek, provokálni tudtok rendesen. Ha több ilyen összefogás lenne az országban...hát...nem itt tartanánk.:)
2014. aug. 18. 15:53
19/24 A kérdező kommentje:
Mondtam már, hogy örülök neki, hogy ennyire ismersz és ennyire tudod, hogy mit szeretek csinálni.:)
2014. aug. 18. 16:25
20/24 anonim válasza:
Kár, hogy azt nekem mondtad. Kicsit sem vagy képben mi ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!