Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Nektek mennyire rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mennyire rossz érzés, ha a barátnőtöktől kaptok pofont?

Figyelt kérdés
Mármint nem fizikai szinten, mert gondolom annyira nem fájhat, hanem úgy lelkileg...hogy esne? Én most konkrétan a vőlegényemet pofoztam meg, nem ok nélkül, de na...azért érdekelne, hogy milyen.

2014. aug. 18. 14:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én élvezem, de nekem a a csajom megszokot pofozni is
2014. aug. 18. 14:43
 2/24 A kérdező kommentje:
És akkor is élvezed, ha úgy felidegesíted, hogy azért pofoz meg? :D
2014. aug. 18. 14:44
 3/24 anonim ***** válasza:
73%

Szerint az nagyon megalázó lehet.

Erre nem lennék büszke,én szavakkal ütök.

2014. aug. 18. 14:50
 4/24 anonim ***** válasza:

Ha nyomós oka lenne rá, mert tényleg hülyeséget csináltam/nagyon bunkó voltam (mondjuk nem fordulna elõ, csak ha nagyon ittas lennék) akkor szégyelném magam.

Egyébként, gratulálnék neki, hogy nem sikerült elkapnom a kezét mielõtt megpofozott és otthagynám a francba, nehogy már engem hibáztasson, rajtam vezesse le a dühét.(Persze nem feltétlen végleg, csak amíg észhez nem tér)

2014. aug. 18. 14:55
 5/24 A kérdező kommentje:
Senki sem látta, mert a lakásban történt, és hidd el, hogy nem tud könnyen felidegesíteni, de amit most csinált, azzal még is sikerült...és ő is nagyon jól tudja, hogy van egy téma, amit hanyagolni kell.
2014. aug. 18. 14:57
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem dühlevezetés volt, és azért kapta, mert tényleg nagyon bunkó volt...
2014. aug. 18. 14:58
 7/24 anonim ***** válasza:
49%
Engem csak egyszer ütnél meg cicus,ez is bunkóság valakit megütni.Elhiszem begurultál valamin de nem hiszem,hogy nincs más megoldás ezt tisztázni.
2014. aug. 18. 15:04
 8/24 A kérdező kommentje:
"Cicus" szerintem nem vagyunk olyan viszonyban, hogy így hívj.:)
2014. aug. 18. 15:09
 9/24 anonim ***** válasza:
57%
"7"Vigyázz kapsz tőle egy maflást a cicusért:D
2014. aug. 18. 15:19
 10/24 A kérdező kommentje:
Úgy látom mindenki vicces kedvében van...na mind1, reménykedtem normális válaszokban, talán az én hibám, hogy kicsit könnyelműen fogalmaztam.
2014. aug. 18. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!