Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagy lúzer vagyok, a legszívesebben meghalnék. Mit csináljak? Szerintetek is egy nagy lúzer vagyok?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Csendes, félénk, visszahúzódó vagyok. Nagy társaságban nem nagyon szólalok meg. De ha egy emberrel beszélgetek, akkor vele beszélgetek. Amikor randizom is próbálok mosolyogni, de ez nem elég. Eddigi kapcsolataimban általában mindig elhagytak. Rossz tulajdonságom továbbá az is hogy naiv, hiszékeny vagyok, könnyen beleélem magam dolgokba. Barátaim soha nem voltak. Amikor iskolába jártam is a legtöbbször csak egyedül ültem. Amikor volt egy "barátnő" , az mindig csak kihasznált. Az iskolában mindig kicsúfoltak a csendességem, félénkségem miatt.

Az iskolában úgy általában mindig jó tanuló voltam, de még sem mentem továbbtanulni. Sok dologhoz értek. Főleg számítástechnikai dolgokhoz. De tudok pl. főzni is.

Ha csinálok valamit a legtöbbször mindig félek attól hogy elbénázok valamit. A legtöbbször mindig elrontok valamit az életem során.

Külsőre nem tetszik magamon hogy vékony hajam van, és hogy nagyon fehér bőröm van.

Jó tulajdonságot nem is tudnék magamról mondani.

A legszívesebben meghalnék. Ki se nagyon mozdulok itthonról.

2014. aug. 18. 09:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért töröltek kérdező?
2014. aug. 18. 10:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna ezt ki... :D csak pár évvel fiatalabb vagyok. Engem is piszkáltak általános suliban, majd a középsuliban is, de itt az utolsó évben sikerült beilleszkednem, és a mai napig imádom őket. :) Bár sajnos nem nagyon beszélünk most, hogy elballagtunk. De ők ráébresztettek arra, hogy lehet nem vagyok tökéletes, sőt, nem vagyok az, vannak hibáim, de szerethető vagyok így is. :) Igaz barátaim nekem sincsenek nagyon, vannak akikkel elmegyek ide-oda, de a problémáimat nem tudom velük megbeszélni. Egy ember van, akivel igen, de őt csak netről ismerem, még sosem találkoztunk, messze lakunk egymástól. Nekem is önbizalomhiányom van amiatt, hogy kapcsolatom még sose volt. De próbálok ezen változtatni, próbálok szép lenni, és nem befelé forduló pesszimista idióta lenni. Mert ez nem jó! Változtatnod kell a hozzáállásodon, hidd el, sok múlik rajta!
2014. aug. 18. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!