Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagy lúzer vagyok, a legszívesebben meghalnék. Mit csináljak? Szerintetek is egy nagy lúzer vagyok?
22 éves lány vagyok. Csendes, félénk, visszahúzódó vagyok. Nagy társaságban nem nagyon szólalok meg. De ha egy emberrel beszélgetek, akkor vele beszélgetek. Amikor randizom is próbálok mosolyogni, de ez nem elég. Eddigi kapcsolataimban általában mindig elhagytak. Rossz tulajdonságom továbbá az is hogy naiv, hiszékeny vagyok, könnyen beleélem magam dolgokba. Barátaim soha nem voltak. Amikor iskolába jártam is a legtöbbször csak egyedül ültem. Amikor volt egy "barátnő" , az mindig csak kihasznált. Az iskolában mindig kicsúfoltak a csendességem, félénkségem miatt.
Az iskolában úgy általában mindig jó tanuló voltam, de még sem mentem továbbtanulni. Sok dologhoz értek. Főleg számítástechnikai dolgokhoz. De tudok pl. főzni is.
Ha csinálok valamit a legtöbbször mindig félek attól hogy elbénázok valamit. A legtöbbször mindig elrontok valamit az életem során.
Külsőre nem tetszik magamon hogy vékony hajam van, és hogy nagyon fehér bőröm van.
Jó tulajdonságot nem is tudnék magamról mondani.
A legszívesebben meghalnék. Ki se nagyon mozdulok itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!