Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lúzer valaki ha csúnyább kövérebb nővel van?
Ismerősök, lányok fiúk stb, mondták már nem egyszer, hogy nagy lúzer lehetek, mert kövérebb barátnőm van, nem tudok vékony csinos nőt találni magamnak,
valóban ettől lúzer egy pasi?
Csak akkor, ha nem szerelemből, hanem nincs ló alapon választottad, akkor valóban egy igazi lúzer vagy.
De ha szereted, akkor nem.
Erre a férjem azt mondja, hogy csak mert valaki nem sovány gebe hanem van túlsúlya, még nem csúnya, és lehet vonzó, nem egy férfi számára.
Ha azért vagy vele mert nem kellesz a sovány szerinted szebb lányoknak, tehát mert nincs jobb, akkor valóban lúzer vagy. Ha neked a barátnőd tetszik úgy ahogy van, mert az erősebb testalkathoz vonzódsz, akkor azzal semmi baj nincs.
Ez egyébként nem igénytelenség, csak van akinek más jön be. Ezt el kell fogadni.
Nekem volt már sok féle barátnőm ilyen is olyan is de sose tettem fel ezt a kérdést magamnak hogy lúzerség e?!?
De ha valaki ezt közölte volna velem akkor valószínűleg olyat bele fejeltem volna az illető arcába hogy ö meg egy leszakadtarcú nyomorék lett volna míg él..
Ez az egész luzerozás egy akkora baromság.. Ki az akinek minden sikerül sose hibázik stb.. Ilyen ember nem létezik..
Mindenkinek vannak sikeresebb szériái és sikertelenebbek.. Ez az élet nevű játék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!