Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet méltósággal elviselni, ha az ember tarsa már a következő párkapcsolatára készül?
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 20:01
1/7 anonim válasza:
Egyszerűen csöndben kell maradni,nem megjegyzéseket tenni.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát egy ideje ezt teszem.
2014. aug. 17. 20:06
3/7 anonim válasza:
ha tudsz róla, hogy egy másik párkapcsolatra készül, akkor miért a társad még? legyél te a büszke fél, és mondd meg neki, hogy köszönöd szépen az együtt töltött időt, de ha neki más kell, akkor mehet amerre akar.
4/7 anonim válasza:
Hát te szegény ebbe hogy keveredtél bele?
5/7 A kérdező kommentje:
Hosszú lenne a történetet elmesélni.
Magam mögött hagytam mindent,hogy hozzá tartozzam.
Nem volt elég.
Az önbizalmam, önértékelésem a holdban van.
Jelenleg elég kiszolgáltatott a helyzetem.Nem anyagilag,hanem a körülmények miatt.
2014. aug. 17. 20:23
6/7 anonim válasza:
nézd, nem ismerem a körülményeidet, de mindenképp megalázkodásnak tartom, ha ez után nem adod ki az útját
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, de ha te nem lépsz le, abba bele fogsz betegedni. Én is megjártam ezt az utat, még az ellenségeimnek sem kívánnám. Én konkrétan olyan szinten voltam csak kiszolgáltatva, hogy féltem attól, hogy egyedül maradok örökre. Ezért nem akartam kilépni a kapcsolatból, csak akkor, amikor megtudtam, hogy már mással kavar úgy, hogy közben "papíron" még egy pár vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!