Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk! Járnátok olyan lánnyal, aki már 3 pasival feküdt le előttetek?
2 komoly kapcsolat és 1 egyéjszakás
kort is írjatok
nekem mindegy, csak legyen kölcsönös vonzalom, és szeressen beszélgetni velem...
22f
nemigazán értem. szerinted mennyire jó az, ha a csaj se tud semmit, meg a pasi sem? egy szűz pasi mellé egy tapasztalt nő kell, különben annyira béna lesz egy csomó ideig... fhu. :D nem is értelek, bocsi.
L/20
Nekem 6 férfival volt szexuális kapcsolatom, és ebből 2 egy éjszakás volt (egyik sem volt idegen férfi), mielőtt a férjemmel összejöttünk. (Idősebb vagyok pár évvel.
Ő még szűz volt:) Teljesen megértette hogy van tapasztalatom. Nem problémázott ilyesmin...Velem vesztette el a szüzességét. Aztán 2 hét múlva a kezemet is megkérte:D És igen, házasok vagyunk már pár éve.
Ezzel csak azt akartam írni hogy nem az a lényeg kinek mennyi volt a kapcsolat előtt, hanem hogy ha már összejössz valakivel, a ti kapcsolatotok alatt ne dugja meg más....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!