Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van?! Szerelmes vagyok!
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, a problémám a következő:
Két hónapja léptem ki egy öt éves kapcsolatból. Ezzel egyidőben viszont megismertem egy srácot a munkahelyemen, és szinte rögtön kölcsönös szimpátiát váltottunk ki egymásból. Nagyon egymásra kattantunk, és hát megtörtént a dolog, nem is egyszer. Hiába, hogy egy helyen dolgozunk, teljesen felnőttként kezeljük mind a ketten ezt a dolgot, senki nem tud róla, ez a mi kis titkunk. Az én részemről "csak szex és más semmi" alapon indult a dolog, de rá kell jöjjek, hogy beleszerettem. Talán azért is, mert kedves, odaadó, figyelmes, és úriember, olyan, amilyen a volt párom sose volt. A kérdésem annyi lenne, hogy hogy mondjam el neki?? Tudom, hogy 25 éves létemre nem kéne ilyen mamlasznak lennem.. most is például ő elment nyaralni, és egyszerűen nem merek írni neki, hogy hogy van, milyen a nyaralás.. Nagyon sokat csalódtam már, és félek egyszerűen a visszautasítástól...
Ha kedves, udvarias és figyelmes a srác akkor akárhogy is mondod el neki biztos nem fog lehurrogni. Annyi történhet, hogy nem akar komolyabbat. Egy kellemes együttlét során nyugodtan hozd fel neki a témát.
Ha meg nincs hozzá bátorságod akkor használd ki hogy most távol van, vedd fel vele sms-ben a kapcsolatot és tereld oda a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!