Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a fogadott tesómba, mit tegyek?
Anyum elvált, és újraházasodott, mikor tíz éves voltam. Össze is költöztek. Az új férjének van egy nálam 2 évvel idősebb fia, akibe sajnos reménytelenül belezúgtam... Ő mit sem tud erről, próbálom titkolni az érzéseimet, és a srác testvérként tekint rám. Amúgy nagyon jó a viszonyunk, és azt mondta, én vagyok a legjobb barátja... És még kiverni sem tudom a fejemből, hiszen nap mint nap látom... Borzalmas ez az állapot, mit tegyek?
18 L
Évek óta tart sajnos... Kb. 14 éves korom óta... Igen, lehet az lenne a legjobb, ha elköltöznék, most az egyetem miatt valószínűleg sokkal elfoglaltabb leszek (bár otthon maradok, mert abba a városba vettek fel, ahol lakom.)
Már jártam más srácokkal, de egyszerűen nem ment, mindig csak rá gondoltam közben is :(
hát jöjjetek össze! itt az ideje, hogy éreztesd vele, neked ő nem testvér.. :) tessék, nyomulj rá!
család majd lehet furin néz, de most ez akadályoz valamiben? nem hinném.. vér szerinte nem vagytok rokonok, szóval semmi akadálya! :)
spinédzserek....
valld be neki, hátha mégis sikerül, ti lesztek a magyar Cher és Josh! De klassz lenne :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!