Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik lányt választanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lányt választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

1. Jelenlegi barátnő: Minden téren hozzám illik ő a tökéletes nő számomra. Kiegyensúlyozott, mosolygós, odaadó, kedves lány. Gyönyörű, vékony, sportos. Amiben különböznünk kell abban különbözünk,amiben hasonlítanunk kell abban hasonlítunk. Egyetlen egy hátulütő: Nem vagyok belé szerelemes. (nem tudom miért)Viszont racionálisan mindenképpen ő a jó döntés, ezt tudom.

2. Volt barátnő: Lelkileg defektes, instabil, viharos veszekedős kapcsolatot tudok vele magam mögött, tele sértődésekkel, sérelmekkel. De amikor rá gondolok, úgy odáig vagyok meg vissza, elönti a szívemet a ....[nyálas rész lenne]... szóval belé szerelmes vagyok rendesen. Viszont tudom, hogy romboltuk egymást ezért is lett vége. Ami a külsejét illeti ő is hasonlóan gyönyörű lány.

2014. aug. 17. 12:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2014. aug. 17. 12:50
 12/22 A kérdező kommentje:
8: látom te tárgyként veszed a pasikat, nem mint érző lényekre tekintesz. Sok sikert a továbbiakban!
2014. aug. 17. 12:51
 13/22 A kérdező kommentje:
11: f:21, n1:21, n2:21 :)
2014. aug. 17. 12:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a 8-as kicsit nyersen fogalmazott, de ugyanazt mondta, mint a 10-es, és mindkettejüknek igaza van. A mostani barátnőd is megérdemelne egy olyan kapcsolatot, amiben igazán szeretik, de miattad nem lehet része benne. Ez nem fair a részedről - és ezt férfiként mondom.
2014. aug. 17. 12:55
 15/22 A kérdező kommentje:
14: Igen, ez meg a másik ami aggaszt. Csak nem könnyű. elhagyni azt aki ilyen tökéletes és magamat okolom néha hogy képtelen vagyok megszeretni őt. Pedig minden jóval ellátom és rengeteget kedveskedek. Talán, hogy ezt ellensúlyozzam. Még mindig van bennem egy olyan reménysugár, hogy ha sokáig vagyok vele belé fogok szeretni. Emiatt nem hagyom el. Ülök a biztos helyemen. És becsülöm azt a férfit aki képes meglépni azt, amit írtál. Talán én is képes leszek rá, de ez nagyon nehéz lépés. Most kéne igazán férfinak lenni és kideríteni képes vagyok e rá.... Köszi a válaszokat lezártnak tekintem a témát.
2014. aug. 17. 13:01
 16/22 anonim ***** válasza:

Őszintén? Egyiket sem.

Ne légy egy kapcsolatban, ahol nem vagy szerelmes a másikba, ez mindkettőtöknek rossz lesz (mint ahogy előttem is mondták már többen), mert egy hazugság.

Viszont egy olyan ex sem fog működni, ahol sértődések, veszekedések miatt mentetek szét. Annak idején volt okod rá, hogy össze jöjj vele (mert szereted), de arra is volt jó okod, hogy szakítsatok. És ez most sem lenne másképp.

Én a helyedben szakítanék a mostani barátnőmmel, és keresnék egy harmadikat, valakit, aki ténylegesen feledtetni tudja a kettes számút.

2014. aug. 17. 13:05
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem tudtad megszeretni azt a lányt, aki elvileg számodra a tökéletes, akkor hiába reménykedsz, ezután sem fogod.

Hagyd el, had szeressék igazán, ne legyél önző.

2014. aug. 17. 13:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Te meg inkább ulsz a biztos helyen, hazudsz a csajnak meg minden. Te meg tudod mi vagy? Gyáva.

8as voltam

2014. aug. 17. 13:21
 19/22 A kérdező kommentje:

Megvan a tuti megoldás fiúk lányok! Senki többet! Nehezek ezek a párkapcsolati problémák, sokáig tart őket megoldani és kibogozni, hogy: kii? mii? hoogy volt? mivaan? Kemény munkát kell belefektetni. Ez van.

Ezért szőnyeg alá söpröm a dolgot és várom amíg megoldódik magától. Zseniális!

2014. aug. 17. 13:24
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
Zseniális....an sz**r.
2014. aug. 17. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!