Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele? :D
Szóval. Van egy csaj. Nevezzük xy-nak, hogy könnyebb legyen mesélnem.:) Iszonyatosan szerelmes vagyok belé. Másfél éve ismertem meg. Utánna fél évig kábé nem találkoztunk. Mikor megint összefutottunk, egyre jobban megismertük egymást, összehaverkodtunk. Nyár elején teljesen belészerettem, meg is mondtam neki, de csak kifogásokat keresett. Pl.: "Miért most mondod, mikor itt az esélyem egy rendes fiúval.." ...stb. Oké, még 3 hónapig(október végéig) nem tudtam lemondani róla, aztán nagynehezen sikerült. Próbálkoztam más lányoknál(persze nem mindenáron az volt a célom hogy járjak valakivel), és megismertem egy másik lányt, akivel egész jókat beszélgettünk,stb. Ekkor xy elkezdett féltékenykedni, meg is mondta nekem, beszélgettünk is és kicsit megint megszerettem. De nagyon. Ő is szeret engem(biztos információ). Nem történt még semmi érdemleges kettőnk között, de mikor kettesben vagyunk, akkor szinte szavak nélkül is megértjük egymást. Viszont itt a gond: ha egy helyre megyünk ugyanazon társasággal, akkor folyton cseszegetjük egymást, veszekszünk. Mindig sértődés a vége. Ami addig tart, míg be nem fekszik ki ki a maga ágyába. Mi lehet az oka ennek, hogy társaságban veszekszünk? Ötlet, hogy hogy szüntessem ezt meg? Már próbáltam,hogy akármit mond, kedves maradok vele, de hiába, ő akkor is veszekszik.:D
**ha esetleg a kérdés nem egyértelmű, szóljatok, leírom máshogy**
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!