Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök egy fiúért, de nem tudom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
13/L. Tényleg meghalnék érte, de nem tudom, hogy ő mit érez irántam. Mondjam el neki, hogy mit érzek? Vagy akkor kinevetne? Bármit megtennék azért, hogy szeressen!!! Valaki adjon tanácsokat!!! SOS!2014. aug. 16. 22:04
1/13 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
4/13 anonim válasza:
# 1
megelőztél :D
ezért csinálj még kérdező, mákoslecsót kolbásszal. :D
5/13 anonim válasza:
Hmmm, egy 13 éves tényleg nem lehet szerelmes? Vagy ez csak még nem annyira van elfogadva társadalmilag?
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon nincs türelmem az ilyenekhez! Egy normális ember nem írna rám?
2014. aug. 16. 22:08
8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy itt Magyarországon 14 évesen már elfogadott a szex. Szóval...
2014. aug. 16. 22:09
9/13 anonim válasza:
"Amúgy itt Magyarországon 14 évesen már elfogadott a szex. Szóval..."
De te 13 vagy.
10/13 anonim válasza:
Ó, nem, én nem azért írtam, szerintem teljesen lehetséges, csak kiváncsi voltam miért utasítja igy el egyből mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!