Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Mit tehetnék ez ellen, mert kb megőrülök?
Szia
Én is 20 éves vagyok, én pontosan ilyen. Rájöttem hogy nem tudom magam lekötni semmivel, így most is el fogok menni dolgozni és attól jobb lesz. Azt nem mondom hogy utána nem fog a fejembe járni a gondolat, de tényleg jobb nem erőszakosnak lenni, és "tapadónak". Hidd el, ez még mindig jobb mintha emiatt hagyna ott...
Egyébként ez átmeneti állapot, majd elmúlik. Gondolom még nagyon a kapcsolat elején lehettek.
Pedig szerintem jobb ha nem "fojtod" meg! Nem mondom, hogy ne keresd míg nyaral, mert egy egészséges kapcsolatban normális, hogy tudni szeretnénk mi van a másikkal, de egy határt azért ne lépj túl...
Ex barátnőmmel is ez volt a probléma, napi szinten 2-3 órát beszéltünk telefonon, és Fb-re sem tudtam felmenni, mert rögtön írt, és nem szabadultam tőle fél óráig... Hétvégéim abból álltak, hogy vele kellett foglalkoznom.
Elmentem nyaralni(külföldre), 1 hét alatt 40 eurót költöttem csak a telefonálásra, mert neki nem volt elég, hogy SMS-be megírom néhány mondatba, hogy jól vagyok, és nem értette meg, hogy kib.szott drága onnan telefonálni...
Lehet hogy te úgy látod, hogy amit teszel, azt csak szeretetből teszed, de a másik fél nem biztos, hogy ugyan így éli meg.
ma 13:10-es. Igen még mondhatni friss a kapcsolat.
és köszönöm mindenkinek a választ, mindent megteszek ezügyben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!