Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Olyan már volt veletek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szerelmes leszel egy fiúba aki sokáig húzza a döntés és nem-t mond,de nagyon sokszor vagytok együtt és a fiú beléd szeret de te ki szeretsz belőle.A fiú a végére oda van érted és szerelmes lesz,de neked már nem kell.
Mert velem pont ez történt és azt szeretném tudni,hogy ti lányok ha egyszer beleszeretek valakibe,akkor másodszorra is beletudnátok??
2010. jan. 14. 15:03
1/3 anonim válasza:
sztem ilyen nem létezik hogy valakibe újra bele szeretni ,legalábbis én így látom, akik azt mondják hogy de de, azoknak szerintem ez egy olyan dolog hogy eddig is szerették csak háttérbe került ez az érzés és újra elő jön. nem hinném hogy mégegyszer beleszeretnék. ráadásul elég bizonytalan faszi lehet.
2/3 anonim válasza:
Volt már, hogy évekig tartott, míg végre erővel "kiszerettem" a reménytelen szerelmemből és leszedtem a szememről a rózsaszín szemüveget... akkor kezdett volna újra közeledni, csak sajnos még akkor is fájt és megalázónak éreztem, hogy egyszerűen semmibe vette az érzelmeimet... szóval másodszorra már biztos hogy nem, én legalábbis
3/3 anonim válasza:
Igen velem már volt ilyen!!!Én ugyan így jártam!!Szerelmes voltam 1 srácba, de ő mást választott!!Eltellt 1 év, és most hozzám jött h mennyire szeret!!És hát most járunk!!Szval próbáljátok meg!!Szerintem!!Nekem sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!