Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-es skálán mennyire vagy antiszoc?
Az antiszocot most a köznyelv szerinti értelmében gondolom, nem a valódi ("társadalomellenes") jelentésre gondolok. Tehát antiszoc = zárkózott, magányos farkas stb.
1: semennyire
10: rohadtul
És miért? Szerinted miért vagy ilyen?
Igazából inkább az antiszocok válaszai érdekelnének, nyilván nem a partiarcokra vonatkozik a kérdés...:)
Azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, mennyire gyakori "jelenség" ez. Én magamon kívül nem nagyon ismerek ilyen emberkéket, és érdekelne, hogy vélekednek amgukról és az életükről.
Igazából a 10-es skálázáshoz sem ragaszkodom.
10
Soha nem tudtam beilleszkedni az emberek közé, most már nem is próbálok. A saját családomban is kívülállónak érzem magam, nem tudok mit kezdeni közeledésükkel idegenekkel meg aztán fõleg. Jól érzem magam egyedül, nincs szorongás, félelem, hogy átvernek. A jövõmet úgy képzelem el, hogy a semmi közepén lesz egy házam és ott élek majd egyedül az állataimmal.
Köszönöm a válaszokat. :)
Én mondjuk egy erős 7-est adnék magamnak, bár ilyenkor érzem, hogy a 10-es skála túl sok. Egy 5-ös skálán lehetnék 4-es is simán...
Én kihagytam két évet érettségi után, "tök jól" eltávolodtam a saját korosztályomtól, amihez amúgy se voltam soha közel, mert mindig más érdekelt, mint őket. Nem voltam antiszoc, de erősen magányos farkas típus, tehát az a fajta, akit szeretnek, de hosszú távon nem elérhető. Azt gondoltam, ha elkezdődik az egyetem, megváltoznak a dolgok, de már rájöttem, hogy valami brutálisan különleges társaság tudna csak rávenni a társasági életre. Külső szemlélőként tök közvetlen vagyok és hülyülős, de ha elhívnak valahova, gondolkodás nélkül adom a nemleges választ, és nem érdekel, mit csinálnak a szaktársaim. Azt is utálom, ha ki kell menni a postáshoz, utálok csevegni. Nem bírom a családi ebédeket se, egy éve el se járok rájuk. Hm, lehet, hogy az a 7-es kevés lesz...?
De tény, hogy mindennek van oka. Szerintem engem általánosban "csesztek el", kifogtam a legjobb osztálytársakat a legjobb tanárokkal. (y)
100 bár 11. doki miatt akartam 11-et mondani. na mindegy Doctor Who off >.<
én soha nem igényeltem, hogy foglalkozzanak velem, magamra zártam a szobámat, elvoltam a kis világomban... jól kijövök amúgy anyuékkal, van rendes kapcsolatom és ilyenek, de én nem írok rá kb senkire face-en vagy akárhol
elröhögök , elbeszélgetek akárkivel, de egy idő után mindenki irritál és csak be akarok bújni a kis odúmba olvasni vagy zenéz hallgatni
hogy miért vagyok ilyen? nem tudom... de jó így.. :)
7,5-9 kb.
ha nem lenne a szociális fóbiám, nem szoronganék, akkor kb 3
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!