Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-es skálán mennyire vagy antiszoc?
Az antiszocot most a köznyelv szerinti értelmében gondolom, nem a valódi ("társadalomellenes") jelentésre gondolok. Tehát antiszoc = zárkózott, magányos farkas stb.
1: semennyire
10: rohadtul
És miért? Szerinted miért vagy ilyen?
Igazából inkább az antiszocok válaszai érdekelnének, nyilván nem a partiarcokra vonatkozik a kérdés...:)
Azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, mennyire gyakori "jelenség" ez. Én magamon kívül nem nagyon ismerek ilyen emberkéket, és érdekelne, hogy vélekednek amgukról és az életükről.
Igazából a 10-es skálázáshoz sem ragaszkodom.
Szerintem egy erős 9 pontot adnék magamnak, mert azon az 1-2 emberen kívül, akikkel szökő évente egyszer ha beszélek, kb. semmilyen emberi kapcsolatom nincs.
A "miért"-et pontosan nem tudom, bár nagyjából ott kezdődött az egész, amikor középiskolába mentem át, ahol senkit sem ismertem, a barátszerzésben pedig sosem voltam jó, így hamar én váltam a csesztetés céltáblájává. Mivel idővel ehhez hozzászoktam, így már annyira nem zavart a dolog, szóval változtatni se nagyon volt már hozzá kedvem. Eltöltöttem nagyjából 1,5-2 évet a "bekaphatja mindenki" szellemiségében, szóval az se sokat segített az előrehaladásban. Most már lassan 5 éve élek úgy, hogy gyakorlatilag nem beszélek senkivel, maximum a saját fejemben a gondolataimmal. :D
10
Alapból csendes, visszahúzódó típus voltam, régebben olyan 6-7, ami pont elég volt az iskola menőinek, h kipécézzenek maguknak és felgyúrjanak egy masszív 10-zé a folyamatos zaklatásukkal és sajnos az a tapasztalat, h a felnőttek sem tolerálják jól a csendes embereket, úgyhogy én már megmaradok ilyennek. Azt nem mondom, h szeretek magányos lenni, de ég mindig jobb, mint emberek között:D
9-10.
Amióta az eszemet tudom, ilyen vagyok.
Emlékszem, kiskoromban is a családi ünnepeken/eseményeken is elvonultam és külön ettem a szobámban, míg mindenki más az asztalnál.
És ez volt a családdal, akkor gondolt el mi van a vadidegenekkel.
A munkám szerencsére olyan, hogy egyedül vagyok végig egy helyiségben, ritkán zargatnak.
5 éve van saját lakásom, és ez idő alatt egy kezemen meg tudom számolni, hány ember volt ott rajtam kívül.
Legyen mondjuk 9. Igazából én nem jövök jól ki az emberekkel. Van kb. 2 barátom, akiket már nagyon rég ismerek, de ők is elköltöztek évekkel ezelőtt onnan ahol lakok, szóval max néha kommunikálunk online. Nekem elég annyi emberi kapcsolat, hogy van barátnőm, meg internetes fórumokon írkálok a hobbijaimall kapcsolatban (amiket amúgy nem társaságban űzök). Szóval kb ezért nem 10, mert online szoktam szocializálódni. Akkor szoktam megerőltetni magam ha nincs barátnőm, de amúgy nem vagyok nagy társasági arc.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!