Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kéne kinéznie egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne kinéznie egy ilyen kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Hogy néz ki egy kapcsolat, amikor a lány elég konzervatív gondolkodású szex terén? (Úgy értem vár a megfelelő személyre, megfelelő kapcsolatra, és ha azt is megtalálja, akkor rögtön nem adja oda magát, mondjuk min. egy fél évet várna vele, de addig pettingelést sem tervezne, vagy ilyesmit...) Pontosabban, mit csinálnak az ilyen párok? Amúgy rólam van szó. Azért kérdem, mert pl. most el vagyok neten egy fiúval, akivel nagyon egymáshoz illünk, találkoztunk is kétszer. A második alkalomkor, mikor kicsit szenvedélyesebben csókolóztunk, ő már akart volna úgy együtt lenni és ez egy párszor előfordult az este alatt... Nem mondta konkrétan, de értettem. Akkor most nem kéne így csókolózni sem, mert már felizgul a gyerek, rögtön azt hiszi, hosz szexelni is akarok? Ez mindig így megy? Vagy hogy megy ez az ilyen kapcsolatokban? Nem volt még normális, hosszú kapcsolatom. 18 vagyok, a fiú 20.
2014. aug. 15. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Amikor ugy érzed, hogy megfelelő neked az az időpont, hogy lefeküdj vele, akkor feküdj le. Ezt neked kell majd érezned, ez nem népszokás szerint müködik. Attól hogy még valakinek vannak ilyen időkorlátai, attól meg lehet jó és rendes ember is, de ugyanugy lehet egy züllött lelkivilágu is, szerintem nem ez határozza meg ki milyen.
2014. aug. 15. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Már a 2. találkozónál meg akar fektetni? Nem akarom elrontani a kedved, de nagy az esélye, hogy csak meg akar húzni :/

Egyébként ha megtalálod a megfelelő srácot, aki nem siet egyszerre akkor nem kell félévek várnod, ha olyan helyzetbe kerültek te is felizgulsz rá és vágysz majd arra, hogy megérintsen intimebb helyeken is.

2014. aug. 15. 20:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem hinném, tényleg jó ideje elvagyunk neten, nagyon illünk egymáshoz sok dolog terén, komoly kapcsolatot akar. Meg amúgy is, én is átlátok azért az embereken, kinek mi a fő szándéka... De nem tagadom, nem nézek ki rosszul, lehet azért indulna úgy be csak egy szenvedélyesebb csóknál? Vagy ez mindenkinél így van? Meg mondtam neki azután, hogy én még szűz vagyok és nem tervezek semmit még egy jó ideig, és mondta, hogy nem gond, stb.
2014. aug. 15. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Ahogy a #2-es mondja!

A barátnőm meglepett azzal, hogy ő akarta ezt. Én féltem, izgultam, hogy ne legyen túlzott a közeledésem, amikor találkoztunk, benne pedig nem volt kérdés, előre eltervezte, hogy aznap magáévá tesz. Ez a negyedik randin volt! ... 17 éves házasok vagyunk.

2014. aug. 15. 20:51
 5/8 A kérdező kommentje:
de most nincs olyanról szó, hogy én már felizgulok rá 4. randin, és csak azért nem fekszek le vele, mert nem akarom, hogy ri bancnak nézzek ki! Oké, az egy dolog, hogy kicsit felizgulok, de nem tudnám megtenni, mert nagyon nagy bűntudatom lenne azután, stb. Nem játszom meg magam, meg visszatartom azért, mert én elhatároztam, hogy várok vele fél évet.. Remélem értitek...
2014. aug. 15. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyen voltam, szintén neten ismerkedtem a pasival. Első randi után csókolóztunk és szexeltünk is. Pár hét múlva lesz 4 éves a kapcsolatunk.
2014. aug. 15. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
szia en teljesen megertelek en is vartam h kivel es aztan meg felevet vartam arra h l is fekudjunk nekem is ido kellett hozza h teljesen megbizzam benne es oda tudjam adni neki magam teljesen apvetoen ia felenk voltam es magammal sem voltam megelegedve fel ev utan mar nagyon kivantam megbiztam benne es tudtam h nem fogom megbanni varj addig amig nem erzed magad kesznek ra ha szeret varni fog :) ha meg van kerdesed irj nyugodtan
2014. aug. 15. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:

A férjem a harmadik randinkon mászott rám:) szex lett belőle. 3 éves házasok leszünk nemsokára. Szintén netes ismerkedésből...

Ha nem akarsz még lefeküdni vele, tartózkodj a szenvedélyesebb csókcsatáktól, mert csak kínzod vele...:)

2014. aug. 15. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!