Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok a barátnőmmel fél évvel a szakítás után is?
Mert nincs barátnőd, azért...
De te még szerencsésebb vagy mint én. Én is elcsesztem azzal, hogy rosszkor gondoltam rá.
2-3 hónapja szakítottunk, de amióta pasija van rendszeresen eszembe jut evés közben és lefekvésnél ahogy más dugja meg.
És a probléma leginkább az, hogy miért pont evés és lefekvés közben, alvás előtt?
Te inkább örülj, hogy csak álmodsz vele. Nekem a szervezeten borult fel a büdös r..anc miatt. :)
Eleinte én is felfordultam :D
Minden lefekvés előtt és felkelés után is :/
Én ugyan lány vagyok, de sokat olvastam a témáról. Én 8 hónapja szenvedek a szakítás után, és végigmentem a szakaszokon, amiket szokás mondani, eljutottam az elfogadásig, de ezekből a szakaszokból nagyon könnyű néha visszaesni.
Én pl. néha sírva ébredek, de már nem minden reggel, szóval...van ez így. Ne keseredj el, néha vissza kell lépni egyet, hogy lépjünk előre hármat.
Érdekes ez az evés, de nekem is mindig evés, szex, lefekvés előtt jut eszembe az exem, és elmegy a kedvem mindentől. Szerintem az lehet az oka, hogy örömöt okozol magadnak, amitől bűntudatod lesz, elszomorodsz, hogy nem vele vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!