Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 25 évis férfi komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 25 évis férfi komolyan tud venni egy 17 éves lányt? 17/L

Figyelt kérdés
Nem csak szexelni szeretne, ismerem. Tehát ne jöjjetek azzal, hogy csak arra kellenék neki. Sok csalódás érte és ő is már egy normális barátnőt szeretne.

2014. aug. 14. 19:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Barátok vagyunk. Nem tudom hogy ő mit érez, de ezelőtt mikor megöleltem akkor úgy éreztem hogy ez nem egy átlagos baráti ölelés.
2014. aug. 14. 19:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hat nalunk MA-képzésen levő barati körben elég furan venné ki magat ha egy középiskolast hozna oda..
2014. aug. 14. 19:49
 13/19 A kérdező kommentje:
MA-képzés?
2014. aug. 14. 19:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Na tessék, itt jön ki, mennyire semmi közötök egymáshoz. 17 éves vagy, érettségi előtt állsz, de elképzelésed nincs arról, mi az a mesterképzés, hogy néz ki az egyetem, egy átlagos 25 éves pasinak pedig már a második diplomája van érkezőben.
2014. aug. 14. 19:58
 15/19 anonim ***** válasza:
21%

IGEN! Komolyan tud venni ^^

Én is komolyan tudok venni egy 13 éves lányt, 21 éves létemre. És én annyira szeretem, hogy akár az életem is feláldoznám érte. Lehet pedofilozni engem vagy akárármi, de nem azért vagyok vele hogy lefektessem, SZERETEM ahogy még soha senki mást ^^

Szóval nyugi komolyan tud venni :)

2014. aug. 14. 19:58
 16/19 A kérdező kommentje:
#14: nem jár egyetemre, csak egy szakmunkás képzőt végzett el és a baráti köre ismer, az egyik haverjával hónapokig jártam
2014. aug. 14. 20:03
 17/19 Rékcsi ***** válasza:
48%

Nm mimden 25 éves járt egyetemre, nem szükséges tudnia, mi az az MA képzés, én sem tudtam, h így hívják a mesterképzést rövidítve, de szeretnék menni valószínűleg a diplomám megszerzése után. Ne, h azt hidd, h csak egy diplomás 25 éves lehet értelmes, okos.

A kérdésedre válaszolva kérdező, igen is komolyan vehet, mi nagyon jól megvagyunk a párommal, nem is tűnik fel senkinek, se nekünk, se másoknak a korkülönbség, a haverjaival is nagyon jól kijövök, pedig van köztük nem egy diplomás is :)

17/L

2014. aug. 14. 20:09
 18/19 A kérdező kommentje:
#17: megnyugtattál, köztetek hány év van?
2014. aug. 14. 20:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy 40-es is komolyan tud venni, mert 17 évesen is lehet komolyan vehető lenni. :)
2015. febr. 5. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!