Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 évis férfi komolyan tud venni egy 17 éves lányt? 17/L
IGEN! Komolyan tud venni ^^
Én is komolyan tudok venni egy 13 éves lányt, 21 éves létemre. És én annyira szeretem, hogy akár az életem is feláldoznám érte. Lehet pedofilozni engem vagy akárármi, de nem azért vagyok vele hogy lefektessem, SZERETEM ahogy még soha senki mást ^^
Szóval nyugi komolyan tud venni :)
Nm mimden 25 éves járt egyetemre, nem szükséges tudnia, mi az az MA képzés, én sem tudtam, h így hívják a mesterképzést rövidítve, de szeretnék menni valószínűleg a diplomám megszerzése után. Ne, h azt hidd, h csak egy diplomás 25 éves lehet értelmes, okos.
A kérdésedre válaszolva kérdező, igen is komolyan vehet, mi nagyon jól megvagyunk a párommal, nem is tűnik fel senkinek, se nekünk, se másoknak a korkülönbség, a haverjaival is nagyon jól kijövök, pedig van köztük nem egy diplomás is :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!