Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy el felejtsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy el felejtsem?

Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja szakitot a barátnöm, mert a volt barátja kell neki, és nem tuom elfelejteni!!!!! Mit tegyek? Próbáltam ismerkedni de nem megy! Régen egy planatalat meg kaptam akárkit most meg meg se tuodok szólani...!!!!!:S:S:S S.O.S
2010. jan. 13. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Szokták mondani: "Az idő mindent megold." Nem tudom, hogy ez mennyire igaz. Próbálj meg szép dolgokra gondolni (ne a volt barátnőddel való szép emlékekre), foglald le magad olyan dolgokkal, amiket szeretsz csinálni.
2010. jan. 13. 23:50
 2/2 anonim válasza:
az segítene, ha le tudnád magadban zárni. Ez is egy korszak volt az életedben, és most tiszta lappal indulhatsz. Megismerkedhetsz mással is, szabad vagy. Ha "az van megírva", hogy együtt kell lennetek, akkor az úgy is lesz...sodródj egy picit :)
2010. jan. 14. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!