Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után már kiszeretett belőlem, azt mondja, hogy semmi probléma velem, csak már nem szerelemből szeret, ezért elhagyott. Azóta már mást szeret. De minden szerelem átalakul szeretetté, nem?
Mindig elfogja hagyni azt akit mar nem szeret szerelemmel?
Egyébként lelkitársak voltunk, és én azt gondoltam, hogy átalakult a szerelem mély szeretetté.. De ezek szerint nem.
Brokkolihoz és a 4-eshez csatlakozom.
Volt ilyen barátnőm, aki "már nem szerelemmel szeretlek" indokkal elhagyott.
Az újért, izgalmasért utánam (sőt még velem nem zárta le a kapcsolatot, csak miután tuti befutó lett a következőnél - gratulálok) egy olyan srác karjaiban kötött ki, aki mint kiderült sokféle bódítószert használt (azért nem drogot írok, mert ilyen csavarlazítót és társait nyomott, kivéve ha pénzes ismerősei meghívták némi keményebbre), és mikor a volt barátnőm elmondta neki, hogy szakítani akar, akkor lekevert neki egy pofont. Hozzám jött (volna!) szörnyülködni, de elhajtottam: ő választotta...gonosznak tűnhet, de volt káröröm részemről rendesen.
Azóta volt pár barátja. Köztük kifejezetten rendes emberek is.
Aki (ésszerű keretek között) a tenyerén hordozza, az neki unalmas lesz egy idő után, a bumburnyákokat pedig az agressziójuk miatt nem tudja hosszabb távon elviselni, legalábbis én ezt látom.
Van ilyen ember sajnos, el kell fogadnod, vége. Éld a saját életedet, és ne foglalkozz vele többet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!