Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Talán én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Talán én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
először is kezdeném azzal hogy 17F vok, a barátnőm 18L.Már majdnem 2 éve járunk együtt, szerelmben. Voltak nézeteltérések amit én követtem el (például levelet irtam 1 csajnak hogy kapcsolatot akarok vele kezdeni, és a csaj régen szerelmes volt belém, de ez volt decemberben). január óta járunk ujra, októberben én szakitottam vele (mert hülye voltam, és sok minden szakadt a vállamra,például az egyetem).na a lényeg hogy szilveszterkor jot buliztunk, és hazakisértem. bementem nála, és nagyon akartam sexelni, de ő nagyon roszsul érezte magát (hányinger)de én keféltem őt 1 kicsit aztán ledobott, és kivertem magamnak.eközben ő mondogatta, hogy most kihasználsz hogy nagyon részeg vagyok meg ilyesmi... és mostanáig 3x voltam náluk és azért mert kivertem ott mellette, vagy nem tudom, 1x rűen nem akar sexelni, és nem is szop le, 1 kicsit sem. éppen hogy csak megfogdos 11 kicsit.Én pedig minden (3x) alkalommal sirva jöttem haza, ahogy ma is, mert rosszul vagyok, hogy még meg sem puszilja a brémet. Régen nagyon sokszor sexeltünk (hetente 3x) meg szopott is, de most már nem.... mit tegyek? (köszönöm hogy végigolvastad)
2010. jan. 13. 21:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Először is tanulj már meg magyarul írni... az nem SEX hanem SZEX, nemtudom te honnan jöttél de az is biztos, hogy egyetemre nem vesznek fel olyan embert aki így tud fogalmazni, nemhogy 17 évesen...

A kérdésedre annyi a válaszom hogy egy paraszt vagy, olvasd el amit írtál, gondolkodj egy picit aztán ha semmi hibát nem látsz benne akkor egy pár évig még ne keresd lányok társaságát, csakis hivatásosokét.

Ui: Segítek! A "semmi hibát nem látsz benne" résznél nem helyesírásira gondoltam! Ugyanakkor kételkedem benne, hogy ez nem "kamu" kérdés.

2010. jan. 13. 22:17
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

Lehet van benne valami 22:17 :S

18/F

Üdv:PUBY

2010. jan. 13. 22:21
 13/19 A kérdező kommentje:
nem kamu! 17 éves vagyok, ukrjnában lakunk,de magyarországra járunk egyetemre!! és innét már 17 évesen ki lehet kerülni egyetemre! ha nem hiszed, nézz utána!! kösz hogy ilyen jok vagytok hozzám!
2010. jan. 13. 22:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Mi az fáj az igazság?

18/F

Üdv:PUBY

2010. jan. 14. 09:13
 15/19 anonim ***** válasza:
17 évesen egyetem? Ez FAKE, csókolom.
2010. jan. 19. 19:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Elég sokan járnak már 17 évesen egyetemre, ettől még nem lenne fake. Viszont a kérdezőből nem nézem ki az írása alapján, hogy egyetemista...
2010. jan. 19. 19:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Édes Istenen! Az a lány a lüke,mert még szóba áll egy ilyen gyökérrel mint te! Szerintem sz_pd le inkább magad!
2010. jan. 19. 19:35
 18/19 anonim ***** válasza:
17éves vagy és egyetem???
2010. jan. 19. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Már az ia csoda, ha valaki 17 évesen érettségizik, mint én is fogok. Nem hogy,egyetem. Kamu.
2010. jan. 19. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!