Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szólna hozzá a barátom, hogy terhes vagyok?
Mindenképp beszéld meg vele, nem tudom hogy védekeztetek-e, ha igen, akkor igazából kár a felelőst keresni mert nem tehettek róla. Sajnos nem mindig tervezetten jön a gyerek, van hogy becsúszik, de ilyen az élet. Meg igazából lehet hogy ki fog ugrani a bőréből a barátod annyira fog örülni neki, elvégre ő már nagyon benne van a korban, legalábbis szerintem. Nem egy halálos betegséget hoztatok össze, hanem egy gyereket. A ti véretek, a ti utódotok. Adtok a világnak egy új tiszta embert :)
A terveket pedig mindig meg lehet valósítani, akkor is ha csúszik egy kicsit! :)
Úgy, hogy a tabletta, akármennyire is istenítik, jóval megbízhatatlanabb, mint a gumi. Sőt, így még izgulhattok azon is, hogy egészséges legyen a kicsi.
Persze, extrém nagy kérés lenne, hogy mielőtt valaki szexel, legyen már tisztában a kockázatokkal...
Guminál ugye csak akkor lehet probléma, ha kiszakad, vagy anyaghibás, de megfelelően alkalmazva 100% a hatékonysága, mivel ha fizikailag nem jut el a sperma a petesejthez, lehetetlen, hogy megtermékenyítse.
Míg a fogamzásgátlónál azért egy kb. éves szinten fél százalék kockázat mindig megvan. Ez roppant kicsi szám, de ha úgy vesszük, minden kétszázadik fogamzásgátlót szedő nőre jut egy, aki emellett teherbe esett.
Csak ugye erről nagy szemérmesen elfeledkeznek az emberek. Sőt, sok orvos is már rutinból írja fel a tablettát, arról kevés szó esik, hogy bizony az sem véd 100%-osan.
Hogy mit szólna hozzá? Ha értelmes, normális férfi, akkor nem csinál belőle problémát, félni a reakciójától meg végképp nem kell. Még lehet, hogy örülni is fog, hogy apa lett.
Persze, ha te egy agresszív b*romtól ejttetted teherbe magad, akkor már más a helyzet, de ez esetben talán nem egy olyannal kellett volna összeállnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!