Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szóval a volt barátom, aki egyben az első szerelem megtestesítője,9 hónapi járás után szakítottunk. De nemrégiben különös dolog történt velem, amin nagyon meglepődtem, mert ilyen se a járás ideje alatt, Folytatás
Segítsetek léccy. Az előző mondat folytatása, se a szakítás után nem történt velem. Az eset: aludtam, és kivételesen erre az álmomra visszaemlékeztem! Különös álom volt: azt álmodtam, h a volt barátommal lefeküdtem, éreztem a testemen, h remegek, és lüktet ott lent :$ Emiatt az álom miatt van bennem egy nagyon erős kettős érzés :(
Egyrészt néha annyira rám törnek az érzések, meg a hangulatom is olyan, mintha azt érezném képes lennék újra kezdeni, vagy folytatni a kapcsolatot. :)
Másrészt eszembe jutnak olyan dolgok, mint pl: mi lesz, ha egyszer tényleg beteljesül az álmom?, Mit szólnak hozzá a családom tagjai, ha úgy állítok haza: anya, apa, képzeljétek: a volt barátom(akinek a nevét nem árulom el:)) újra azt szeretné, h járjak vele, a szakítás ellenére, mert megbánta, pl: ezt mondanám nekik(de már úgy, h lefeküdtünk egymással, ezt nem említeném nekik). Meg mi lesz, ha odaadom magamat neki, és azt mondja, h járjunk? Mi lesz, hogyha megtörténik a szex, azután meg rám se fog nézni, észre se fog venni, szinte így fog kezelni engem mintha ott se lennék :(, pedig egy suliban tanulunk?!
20 évesek vagyunk mindketten!
És még vmi! Tisztában vok vele, h egyesek hogyan viszonyulnak az ilyen kérdések olvasásához, és elkezdik mindenféle prostinak és szinonimáinak elmondani az illetőt:S
Remélem, h ez velem nem fog előfordulni, de semmit nem lehet tudni(lehet látni a kérdés kifejtésében, h nekem ő az első szerelmem, nem volt előtte senkim sem, és még nem is tettem meg)!!!
Köszönöm szépen a segítséget!!!! :)
Bocsyka, ha hosszú voltam :( :)
20/L
Igazából a szakítás oka és a kapcsolat milyensége függő, hogy az ember össze jön-e megint az exével. Vannak olyan dolgok amit meg lehet és vannak olyanok, amiket nem lehet megbocsátani. Nekem is a barátom volt az első nagy szerelmem, de aztán szakított velem, mert nem igazán mentek jól a dolgaink. Mind a ketten érzelmi hullámvölgyben voltunk és nem törtük magunkat a kapcsolatunkért, elengedtük egymást. Helyesebben én provokáltam ki a szakítást, ő csak szünetet akart, én pedig kész helyzetet, sosem voltam oda a félmegoldásokért. Kapcsolatban maradtunk és kb fél évig csak beszélgettük egymással msnen. A szex nálunk is szóba került, de szó sem lehetett róla az én részemről. Nem akartam, hogy csak erről szóljon az egész és azt sem, hogy csupán egy alkalom legyen. Én szerettem őt vissza akartam kapni és biztos voltam benne, hogy még ő is szeret engem. Nem akartam magamnak újabb csalódást. Mikor szakításban voltunk kétszer találkoztunk személyesen. Az első nagyon rosszul érintett. A második alkalommal már egy kicsit más volt a helyzet. Nevetgéltünk és éreztem, hogy újra azt érzem mint régen, izzik körülöttünk a levegő. Aztán persze még hagytuk főni a dolgot. Végül a barátom rászánta magát és színt vallott. Azóta újra együtt vagyunk :)
Nem feltétlenül igaz az, hogy felmelegítve csak a káposzta jó. De azt tanácsolom neked, hogy egy álom kedvéért ne feküdj le az exeddel. Szerintem abból újra nem lesz kapcsolat. Ha hagyod, hogy kicsit teperjen érted és látod, még van esélyetek, akkor össze fogtok jönni. De ha már nem érdekled, akkor viszont teljesen felesleges vesztegetned vele az idődet. Nem mondom, hogy nem rizikós így is az egész, de ha adtok egymásnak még egy esélyt, akkor lehet, hogy másodszorra jobb lesz.
22/L
Köszönöm a válaszodat!! Igyekszünk közeledni egymáshoz, fősulin hetente 4 napon keresztül látjuk egymást, mert 1 szakon tanulunk! :) És jókat is dumcsyzunk élőben, msn-en, telón is :) Meg együtt megyünk el például pizzázni is néha napján, amikor olyan kedvünk támad!! :) Sőt, most is tervezgetünk 1 progit félév, és ha minden jól megy, össze is fog jönni!! :) A lefekvéssel várok, mert őszintén szólva nem tom, h mit válthat ki belőle, amit már a kérdésben kifejtettem!
Jóban vagyunk, elvagyunk, úgy gondolkodom: lesz, ami lesz a továbbiakban!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!