Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobhat azért mert nem fekszem le vele?
65 ös vagyok, és nő, csak a tisztánlátás végett
( bocs a hibák miatt, nem vagyok valami ász telefonon át)
"Kiváncsi lennék hogy más nő hogy érezne a helyemben. Nem vagyok szexuális játékszer."
Ember! Nő vagyok és nekem nem nyűg, nem kötelező a szex, én nem kötelességből csinálom, hanem mert szeretem csinálni, mert élvezem és mert jó!!! Vágod?! És a nők többsége azért szexel a párkapcsolatban, mert szereti csinálni, ugyanolyan igénye van rá, mint a párjának! Vágod?!
Neked nagyon nagy bajok vannak a fejedben!
Ha nem szeretsz szexelni, akkor legyél egyedül és akkor nem kell szexelned senkivel sem! Viszont akkor ne várd el, hogy valaki eltartson téged!
És ha te azt gondolod, hogy szexuális játékszer vagy, csak mert a párod olyan dolgot szeretne csinálni, amit egyébként a nők nagyon nagy többsége szeret csinálni, akkor szerintem pontosan te vagy az, aki játékszernek használja a párját! Kihasználod, hogy legyen, hol laknod!
Vedd már észre, hogy itt nem a párod a rossz.
És a válaszolók sem azért adnak igazat a párodnak, mert férfiak, vagy mert perverzek, mert vannak itt bizony normál szexuális élettel rendelkező nők is szép számmal, hanem azért, mert neki van igaza és nem neked!
Egy kapcsolathoz ugyanúgy hozzátartozik a szex is. Ha neked nem, ha te utálod, akkor meg állj össze egy olyan pasival, aki szintén utálja! Vagy legyél egyedül! Nem illetek össze, ezért nincs értelme a kapcsolatotoknak! És már bocs, ha dolgozol, van munkahelyed, akkor meg futná egy albérletre is simán! Szóval költözz el és akkor senki nem nyaggat, hogy szexelj!
Ha ez nem kamu, akkor ritka nagy hülye vagy kérdező!
frigid p.csa vagy!
neked marha jo hogy eltartanak, csak semmit ne kelljen csinálni! rosszabb vagy mint a pénzre hajtó lotyók, azok legalább a lábukat szétrakják mindenért cserébe, te erre sem vagy képes! (vagy jó, kinek hogy tetszik...-
ja és nő vagyok
de szánalmas kérdező
ha kamu kérdés akkor azért
ha meg nem akkor meg azért vagy szánalmas mert minek vagy vele együtt ha nem élvezed vele a szexet?:D pfff de jót nevettem
Tipikus ingyenélő, léhűtő, érdekember stb vagy :D
undorítónak találom.. remélem egyszer kidob és megrohadsz az utcán XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!