Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy éreznétek magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éreznétek magatokat ilyen esetben? (Minnél több választ várok)

Figyelt kérdés
Barátom szeretne elmenni bulizni a kollégiumában a haverjaival. Én nem mehetek mert szüleim nem engednek el. 1 hónapja járunk. Mondtam neki hogy ez nekem rosszul esik,bár őt nem érdekelte úgy vettem észre,mert ha érdekelné akkor nem menne el. 17L/20F
2010. jan. 13. 20:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A Vera bulijába megy? Húú apám, ott mik szoktak menni, én is féltékeny lennék.
2010. jan. 13. 21:11
 12/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy hogy egy ismerőséhez megy át a haverjaival. Nem vagyok féltékeny mert megbízok benne. Csak az bánt hogy én bármit letudok mondani az ő kedvéért és ő pedig nem. Erről van csak szó. Olyan nagy kérés volt tőlem az hogy hagyja ki ezt a bulit? Talán a legközelebbire én is eltudtam volna menni...
2010. jan. 13. 21:20
 13/21 anonim ***** válasza:

Vizsgaidoszakban is nyugodtan tarthat bulit egyebkent... egy atlagos egyetemista minden heten bulizik legalabb egyszer :D A 2 havonta egy szerintem nagyon keves.

RJ 19/F

2010. jan. 13. 21:43
 14/21 A kérdező kommentje:
De az sem normális hogy nem tudja kivárni azt a napot majd mikor én is ott lehetek vele. De én tudjak várni arra hogy én lehessek egy rég volt osztálytárssal. Egyébként meg nem az én hibámból nem ment bulizni 2 hónapja.
2010. jan. 13. 21:50
 15/21 anonim ***** válasza:
62%
már ne haragudj, de te egy kis önző ribanc vagy... ha neked nem jó, ne legyen jó neki se? Elég rossz hozzáállás! én ugyan lány vagyok, de ha fiú lennék, és történetesen a barátod, az ilyen kirohanások után tuti otthagynálak! Várszívó kis kullancs vagy! Jah, és lehet leszavazni!
2010. jan. 13. 21:53
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell ilyeneket írni rám,tudtommal nem vagy fiú,nem vagy a barátom,nem bánthattalak meg. Akinek nem inge ne vegye magára. És én nem veszem. Megtehetném,mert miért is ne hogy most én is elkezdelek sértegetni. De van bennem annyi tartás hogy ne tegyem. Nem ismerlek,és ennyi. De ha te ismernél,persze szerencsére nem,biztosan átlátnád a helyzetet és másképp gondolkodnál nem úgy mint az imént. Lehet hogy nincs igazam sem ebben sem a maga a kérdésbeli dologban de nem is állítom hogy igazam lenne.
2010. jan. 13. 22:02
 17/21 anonim ***** válasza:
figyelj, nekem is van barátom, és ő is jár koleszos bulikba - NÉLKÜLEM! Nem csinálok belőle gondot! Most fiatal! Sőőőt, mi idősebbek vagyunk, régebb óta vagyunk együtt, és már a menyasszonya vagyok! Lehetne okokm féltékenykedni, meg hisztizni, csak h szarul érezze magát, de tudom, hogy visszanyalna a fagyi! Irigy vagy, és kész, hagyd bulizni, és ezt az időt töltsd te is haszonsan, csinálj olyat, amit akkor nem tudsz, ha együtt vagytok! Az előző voltam
2010. jan. 13. 22:19
 18/21 anonim ***** válasza:

most miért nem bulizhat szerencsétlen nélküled? nem értem mit kell az ilyenen dilemmázni, majd neked is jól fog esni, ha elmehetsz a barátnőiddel szórakozni nélküle.. nem kell nonstop mindenhova együtt menni..

19L

-sz-

2010. jan. 13. 22:40
 19/21 anonim ***** válasza:

21.43 ott a pont :D:D

-sz-

2010. jan. 13. 22:41
 20/21 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy önző vagy... Utálom az ilyen nőket!
2010. jan. 14. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!