Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt barátom kamuhíreket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátom kamuhíreket tejeszt rólam! Ez csak szerintem nagyon gáz?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, a barátom most 20,és 3 évig voltunk együtt.Ennek a kapcsolatnak durván 2 hónapja vége lett, mert én már nem szerettem, és jobbnak láttam, ha véget vetek ennek az egésznek. De...egy suliba járunk. És ő olyan híreket terjeszt rólam, aminek a fele sem igaz! És mivel ezeket a "híreket" zömében az osztálytársaitól és barátaitól hallom vissza, így teljesen egyértelmű, hogy kitől származik. Olyanokat mondanak hogy én milyen könnyen kapható vagyok,(ami elég érdekes, mert hogy 3évig vele voltam,és nem vagyok a megcsalós tipus)meg hogy mióta szakítottunl, nekem "megvolt" a suliból legalább 4-5 ember! A haverjai sorban jönnek oda hozzám csesztetni, meg beszólogatni! Nagyon nagyon zavar, mert tudom minden amit mondanak hülyeség. Beszéltem a minap egy "normálisabb" barátjával,ő elmondta, hogy azért csinálja mindezt, hogy én majd az ő vállán sírjam ki magam úgymond, és akkor majd minden úgy lesz mint régen. Egyszóval vissza akar kapni! De én világosan megmondtam neki, hogy már nem szeretem,és hogy semmi értelme a kapcsolatunknak, akkor miért keseríti meg az életem?:( Előre is köszi!
2010. jan. 13. 19:16
 1/8 anonim válasza:
Hülyével ne állj le vitázni, mert összekevernek vel!
2010. jan. 13. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Az exed egy infantilis f.aszkalap. Emelkedj felül ezeken.
2010. jan. 13. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
jajj mivanmár menjél azt veresd meg
2010. jan. 13. 19:21
 4/8 anonim válasza:

Egyszerűen ne törődj vele.

A volt barátom rólam ish terjesztett ilyesféle pletykákat, mert otthagytam, és nem figyeltem oda rájuk és egyszer csak elmúlt neki. Nem érdemes stresszeld magad miatta :)

2010. jan. 13. 19:23
 5/8 A kérdező kommentje:
De folyamatosan beszólogatnak suliba...Úgy elég nehéz nem törődni vele:S
2010. jan. 13. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Beszólogatnak a suliban? Milyen iskola ez? Mellesleg akik beszólogatnak azokat lehet kiröhögni.(jó lenézően,hogy ők minden idióta pletykának bedőlnek)A csávó meg egyértelműen bosszút áll. Majd megunja.
2010. jan. 13. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Terjeszd el óla hogy 12cmes a farka xD akkor lenyugszik egy időre xD
2010. jan. 13. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:

sz.ard le őket. te tudod, hogy nem igazak a pletykák és kész. ez a lényeg.

-sz-

2010. jan. 13. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!