Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit szólnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok ha a párotok discoban dolgozna?

Figyelt kérdés
Egy hónapja vagyok még csak ott, fősuli mellett jól jön a pénz, főleg úgy h egy rakat lóvét keresek. De a párom azt akarja h hagyjam ott. mert rámmásznak. Mikor ott volt, vki tett olyan megjegyzést rám, h DE MEGKÚ.NÁM A PINCÉRCSAJT, s ezt hallotta. Hogy mondjam meg neki h én élvezem amit csinálok. S csak a munka érdekel semmi más. Másfél éve vagyunk együtt. Én 21L, ő 26F
2010. jan. 13. 19:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Pasi nincs ott? Beszéld meg a kidobóval vagy akárkivel aki kicsit is kemény csávó, hogy ha probléma van segítsen már neked lerendezni az ilyen alakokat.

Én se vagyok féltékeny típus egyáltalán. Azt csinál a partnerem, amit akar. Viszont félteni féltem! És ilyen esetekben én is zabos lennék, hogy mások molesztálják.

Csodálom, hogy simán csak nézte az esetet én hirtelenségemben jelenetet rendeztem volna és mentünk volna haza :D az az alak meg feküdt volna... de nem veled :DDDD a padlón.

Emellett azért szerintem az ilyeneknek általában csak a szájuk nagy, ha nem ér sok ilyen kellemetlenség akkor ne hagyd ott a munkát.

Nyugtasd meg a pasidat valamivel, hogy ott van xy is ő majd intézi ezt a részét.

De egyébként én régen jártam kocsmába (a hangulat miatt meg beszélgetni, de rendezett hely volt azért) néha volt egy-egy álalt aki rámászott a kiscsajra elég erősen, de akkor mindig aki ott volt (akárki) azok odamentek és helyretették a pasast. Azért a többi vendég is csak besegít.

2010. jan. 15. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!