Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok ha a párotok discoban dolgozna?
Szerintem meg nem idióta a barátod. Én nem mondanám, hogy hagyd ott, de rohadt ideges lennék, ha disco-ban dolgozna a barátnőm.
Szerintem legkönnyebb levezetés, hogyha elmegy rted, mikor végzel, ill. megígéred, hogy jól elküldöd a büdös francba, aki rádmászik. Engem ez legalább annyira megnyugtatna, hogy belemenjek.
Ha valaki meg nagyon tapad, akkor barátod, mikor érted megy, még mindig szájon vághatja, és prímán lejjeb engedi ez a feszültséget, hidd el!
mikor összejöttünk,én is diszkóban pultoztam,én 19,ő 22 volt akkor,egyetemisták mind2(legforgalmasabb,legtöbb plusszpénz),utána már időben sem értem be,mert mindig nálam volt,mindent kitalált,csak később menjek melozni...rengeteget vitatkoztunk emiatt,és csak 2 honapja voltunk együtt....de vmi megfogott benne...másik melo után néztem,kevésbé jol fizetett,de onnatol nyugi volt...
hogy megérte páromat választani a meloval szemben,azt már bebizonyitotta,azota is imád...nekem megérte...
neked van ennyire fontos ő?
22/L
Örülnék, hogy van munkád és még jól is keresel. És, hogy te szereted a munkád.
Szerintem egy ilyen állás azért annyira nem veszélyes, beszólogatás lehet de nem hiszem,hogy bárki is rádmászna...
Koptasd le őket és kész.
Eleinte, vagy időnként engem is zavarna és bemennék nagy feldúltan, hogy szétverek mindenkit aki csak rádnéééz! :DDD
De egyébként nem zavarna, jó hogy van munkád nem szólnék egy szót sem. Csak azt az egy hisztimet kellene elviselned, hogy minden nap visszaküldenélek az ajtóból, hogy "Vegyél már magadra valamit, mindened kint van!" :D Azt gondolom ilyen helyen jobb visszafogottabban öltözni, így kevesebb okot adsz a megjegyzésekre is.
14:22 vagyok megint.
Szerintem eleinte gyakran hívd fel őt, hogy tudja nincs baj. Mesélj róla, hogy milyen unalom van... vagy hogy sok a vendég, de milyen rendesek senki nem szólt semmi sértőt.
Egy idő után az agyára is fog már menni és örülni fog, ha a munkáddal törődsz :DD Magamból indultam ki, nekem már megkönnyebbülés lenne végre :D
Köszi szépen a válaszokat. Már felrángattam h nézze meg h milyenek az emberek, csak mikor ott volt, pont jött vmi g.ci, aki rám mászott, hiábba küldtem el a fenébe 100szor, egyszercsak a pulthoz nyomott, h nembirtam kiszabadulni. de az illetőt kidobattam. csak a Párom mindent látott.
Egyébként meg nem féltékeny típus, csak azt nem akarja h itt dolgozzam. Egy hülye kis városban élek, ahol nehéz munkát találni, 7végére meg pláne... Ezért is ragaszkodom a melóhoz. S nemtudom h mit csináljak, mert nagyon szeretem őt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!