Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek magasak az elvárásaitok a másikkal kapcsolatban?
Ha ismerkedni szeretnétek, akkor sokminden van, amit szeretnétek, ha lenne a másik félben? Van konkrét ideálotok? Vagy inkább csak szabadon ismerkedtek, amolyan "valaki majd csak megtetszik" stílusban?
Nekem határozott elképzelésem van arról, hogy milyen fiút szeretnék magam mellé, és kiváncsi vagyok, hogy ti hogy vagytok ezzel. :)
privátban elküldöm mik az elvárásaim :) sokan beszóltak miatta...nem akarom őket zavarni :)
21F
Elvárásaim, nem mondanám, hogy magasak, leginkább nincsenek is. Nem elvárás kérdése, hogy kihez vonzódom.
Az én kritériumaim:
- vonzó legyen a személy
- jól érezzük magunkat együtt
- élvezzük a szexet
- sok szabadidős programra tudjuk egymást közösen meghívni
- tiszteljük és becsüljük meg egymást
Más kritérium nincs, ha ezek nem teljesülnek, akkor általában szakítok. De ezek sem elvárások, vagyis, ha az adott személy már máshogy gondolkozik ezekben a dolgokban, akkor sem próbálom meg megváltoztatni, hanem elfogadom, hogy így történt.
21/F
Nekem van egy ideálom, de nem zavar ha egy fiú nem teljesen olyan mint az ideálom, ha valami megfog benne és érzem, hogy nagyon megtudnám kedvelni akkor összejönnék vele.
Amúgy az ideálom: ápolt, nem túl visszahúzódó de nem is hiszi magáról, hogy ő sz*rta a spanyol viaszt, illedelmes és nem bunkó, van vele elég közös témám, jóindulatú, őszinte és plusszpont ha van szakálla és érdekli a művészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!