Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha beleszerettem a legeslegjobb barátomba?

Figyelt kérdés
Egy lány vagyok. És megismerkedtem egy sráccal, akivel, lehet, hogy furán hangzik, de legjobb barátok lettünk. Mindenről tudunk beszélni, meg szóval teljes az összhang. De beleszerettem... És nem tudom mit tegyek, fogalmam sincs, mit érez, nagyon tudja leplezni az érzéseit... Legalábbis az ilyen típusuakat. Meg igazából azt sem tudom érdemes-e beáldozni erre egy barátságot, mert, ha szakítunk, akkor minden hogyan elvesztem, hiába van a mondás, hogy attól még maradhatunk barátok. Akkor meg inkább nem kockáztatnék... Nem tudom...
2010. jan. 13. 17:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
hát tényleg nehéz... de nagyon köszönöm a segítségeket...
2010. jan. 13. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:
részemről úgy vagyok vele, hogy követtem már el azt a hibát hogy nem tudattam a lánnyal mit éreztem, még egyszer nem leszek akkora marha. de ezt neked kell eldöntened, te ismered a részleteket
2010. jan. 14. 05:04
 13/20 anonim ***** válasza:

10 éve ismerek egy fiút a leg jobb barátom mindent tud rólam és mélyen mégis érzek iránta valmit kicsit több mint barátságot van hogy csak megcsókolnám de nem lehet! meg kell tartoztatnom magam mert ha lenne köztünk valami akkor nem tudom mi lenne 10 év sok idő és minden nap együtt vagyunk ezt mind ki kell birnom a barátságunkért és állom a sarat mellette van barátom és mégis jobban szeretem őt de ez van nincs mit tennem :) köztünk több nem lehet :)

és csak 15 éves vagyok a fiú 18

2010. jan. 18. 16:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Velem ugyan ez volt a helyzet kb egy éve. A legjobb barátom egy lány volt már évek óta és egyszer csak beleszerettem. Én nem bírtam ki, elmondtam neki, de sajnos visszautasított. Egy ideig egymáshoz sem szóltunk, de mint később kiderült a barátságunk elég erős volt és nem bírtuk ki egymás nélkül, szóval kb fél év múlva újra elkezdtünk beszélgetni és mára már minden teljesen rendben van köztünk, olyan mint régen. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy én kapcsoltam időben és még mikor kezdtek kialakulni az érzéseim iránta már akkor közöltem vele, hogy mi a helyzet, nem csak akkor, amikor már teljesen belé voltam esve, így könnyebb volt elfelejteni. Közrejátszik mondjuk még az is, hogy azóta nekem is volt egy számomra komoly, féléves kapcsolatom, ami kb teljesen elfeledtette, ő meg most kezdett el megint pepasizni, de egyáltalán nem zavar, szóval nekünk sikerült úgymond újra egymásra találnunk.

Két barát között nagyon fontos az őszinteség és szerintem ha igazán barátod megérti ezt és egy darabig lehet h furcsa lesz vele, de az idő mindent megold és ha tényleg annyira jó barátod, mint azt te írtad, akkor később akár rendeződhet is a helyzetetek. Ha nem mondod meg neki viszont egyre rosszabb lesz, egyre nehezebb lesz neked. Őszinteség. Szerintem elsősorban ez számít. Egyébként meg ki tudja? Lehet h egy csodálatos kapcsolat sül ki majd belőle :)

19/F

2010. jan. 18. 16:23
 15/20 anonim ***** válasza:

16:19

sőt aludtunk már együtt is nem egyszer !

egy ágyba

2010. jan. 18. 16:24
 16/20 anonim ***** válasza:

ezt neked kell tudni hogy vagytok.

én két eve vagyok legjobb baratságban egy pasival, de nem merem neki bevallani. mert tudom h elvesziteném. és igy van egy barátom, láthatom beszélhetek vele. ez van. sajnos.

2010. jan. 18. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy lány barátom, egy idősek vagyunk. Baráti társaságból ismerjük egymást, évek óta tűzön-vízen keresztül küzdjük magunkat, bár mostanában nem tudunk olyan sokat együtt lenni. Mi pedig úgy voltunk vele, hogy rosszulműködő párkapcsolataink közben erősödött meg ebnnünk az érzés... nyár volt...Sziget... hát igen. Elkezdtünk elég hevesen érezni egymás iránt, amit egy hajszálon múlott, hogy nem teljesítettünk be. Tehát testileg, lelkileg kívántuk egymást, egyszercsak elcsattant egy csók.. aztán két héten keresztül kerestük az alkalmat újra, többre... és a Szigeten nem rajtunk múlt, hogy nem feküdtünk le egymással.

Aztán magánéleti változások, stb. Ugyanúgy vagyunk most is, barátok, néha hol az egyikünk, hol a másikunk érez vágyat a másik után, de pont nem akkor, amikor a másik. 3 éve megy ez, a vége az lesz, hogy a két sinus-görbe összeér és történik valami.

És van a két állpot közti átmenet is. Testi-lelki barátsághoz mit szólna ez a jóbarát? :-)

2010. jan. 18. 16:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hogy néz rád élőben, stb...
2010. jan. 18. 17:17
 19/20 A kérdező kommentje:
kösszi az eddigieket... légyszi ég írjatok, mert nagyon nem tom mit tegyek...
2010. jan. 19. 19:58
 20/20 anonim ***** válasza:
En pontosan igy vagyok.Van pasim(akinek sajnos ck a szexualis vagyai kielesere kellek), es van egy nagyon jo baratom, akibe lassan 2 eve szerelmes vagyok. Mindenhova egyutt megyunk, mindent egyutt csinalunk, egyforma dolgokat szeretunk, mindenrol egyforma a velemenyunk. Nem egyszer tortent mar meg, hogy a baratai helyett engem valasztott, amit a pasim sosem tenne meg. En eszmeletlenul szerelmes vagyok beleje, de nemtudom hogy o mit erez irantam. Jobban szeretem, sokkal jobban, mint a pasimat. Es nem merem megmondani neki. Hozzad hasonloan en is nagyon felek, hogy a baratsagunk ramenne. Es ezt nem akarom. Annyira szeretem, nem elnem tul, ha elveszitenem. Sajnos rajottem, hogy a helyes dolog az lenne, hogyha kozolnem vele az erzeseimet. Ezt is fogom tenni. Nyaron megmondom neki. Suliido alatt nem merem, mert osztalytarsak is vagyunk es lennenek bizonyos kovetkezmenyei. Szerintem te is mondd meg neki, hogy mit erzel iranta. Mar ck azert is, hogy 20 ev mulva, ne bandd meg, hogy nem merted elmondani neki, es ne kelljen azzal idegesitsd magad, hogy: mi lett volna ha elmondtad volna neki. Ez ck az en velemenyem. Ha elmondod neki, ird meg hogy mi lett az eredmeny, hatha en is batorsagot kapok.:)
2010. febr. 15. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!