Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha beleszerettem a legeslegjobb barátomba?
10 éve ismerek egy fiút a leg jobb barátom mindent tud rólam és mélyen mégis érzek iránta valmit kicsit több mint barátságot van hogy csak megcsókolnám de nem lehet! meg kell tartoztatnom magam mert ha lenne köztünk valami akkor nem tudom mi lenne 10 év sok idő és minden nap együtt vagyunk ezt mind ki kell birnom a barátságunkért és állom a sarat mellette van barátom és mégis jobban szeretem őt de ez van nincs mit tennem :) köztünk több nem lehet :)
és csak 15 éves vagyok a fiú 18
Velem ugyan ez volt a helyzet kb egy éve. A legjobb barátom egy lány volt már évek óta és egyszer csak beleszerettem. Én nem bírtam ki, elmondtam neki, de sajnos visszautasított. Egy ideig egymáshoz sem szóltunk, de mint később kiderült a barátságunk elég erős volt és nem bírtuk ki egymás nélkül, szóval kb fél év múlva újra elkezdtünk beszélgetni és mára már minden teljesen rendben van köztünk, olyan mint régen. Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy én kapcsoltam időben és még mikor kezdtek kialakulni az érzéseim iránta már akkor közöltem vele, hogy mi a helyzet, nem csak akkor, amikor már teljesen belé voltam esve, így könnyebb volt elfelejteni. Közrejátszik mondjuk még az is, hogy azóta nekem is volt egy számomra komoly, féléves kapcsolatom, ami kb teljesen elfeledtette, ő meg most kezdett el megint pepasizni, de egyáltalán nem zavar, szóval nekünk sikerült úgymond újra egymásra találnunk.
Két barát között nagyon fontos az őszinteség és szerintem ha igazán barátod megérti ezt és egy darabig lehet h furcsa lesz vele, de az idő mindent megold és ha tényleg annyira jó barátod, mint azt te írtad, akkor később akár rendeződhet is a helyzetetek. Ha nem mondod meg neki viszont egyre rosszabb lesz, egyre nehezebb lesz neked. Őszinteség. Szerintem elsősorban ez számít. Egyébként meg ki tudja? Lehet h egy csodálatos kapcsolat sül ki majd belőle :)
19/F
16:19
sőt aludtunk már együtt is nem egyszer !
egy ágyba
ezt neked kell tudni hogy vagytok.
én két eve vagyok legjobb baratságban egy pasival, de nem merem neki bevallani. mert tudom h elvesziteném. és igy van egy barátom, láthatom beszélhetek vele. ez van. sajnos.
Nekem is van egy lány barátom, egy idősek vagyunk. Baráti társaságból ismerjük egymást, évek óta tűzön-vízen keresztül küzdjük magunkat, bár mostanában nem tudunk olyan sokat együtt lenni. Mi pedig úgy voltunk vele, hogy rosszulműködő párkapcsolataink közben erősödött meg ebnnünk az érzés... nyár volt...Sziget... hát igen. Elkezdtünk elég hevesen érezni egymás iránt, amit egy hajszálon múlott, hogy nem teljesítettünk be. Tehát testileg, lelkileg kívántuk egymást, egyszercsak elcsattant egy csók.. aztán két héten keresztül kerestük az alkalmat újra, többre... és a Szigeten nem rajtunk múlt, hogy nem feküdtünk le egymással.
Aztán magánéleti változások, stb. Ugyanúgy vagyunk most is, barátok, néha hol az egyikünk, hol a másikunk érez vágyat a másik után, de pont nem akkor, amikor a másik. 3 éve megy ez, a vége az lesz, hogy a két sinus-görbe összeér és történik valami.
És van a két állpot közti átmenet is. Testi-lelki barátsághoz mit szólna ez a jóbarát? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!