Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudom elviselni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elviselni, ha a tesómnak van valakije?

Figyelt kérdés
A húgom 16 lett ezen a nyáron. Jól néz ki ezt elismerem, de leszögezem nincsenek irányába természetellenes vágyaim. Én 19 éves fiú vagyok. Régebben elég jóban voltunk, de mostanában sokat vitatkozunk. Ennek egyik oka, hogy féltem. Attól is, hogy könnyűvérű legyen a későbbiekben, de ami igazán aggaszt, hogy rájöttem azt sem bírom elviselni, ha barátja van. Ha látnám egy fiúval csókolózni v. bármi. Felbosszant! Legszívesebben annak örülnék, ha nem is beszélne fiúkkal. Tudom, hogy semmi beleszólásom nincs és nem is ezért tettem fel a kérdést. Az én problémám, hogy miért zavar ennyire, ha a tesómnak fiú ügyei vannak?
2014. aug. 12. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak irigy vagy talán, mert neked nincs senkid...illetve természetes félelem, hogy más fontosabb lesz számára mint te és félsz, hogy eltávolodtok...
2014. aug. 12. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert a tesód és félted?! De csak egy tipp..
2014. aug. 12. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:

"de leszögezem nincsenek irányába természetellenes vágyaim"

Amúgy ez a mondatod elég fura... miért kellett ezt külön kiemelned? Szerintem senki nem gondolt volna erre, ha te nem említed..

2014. aug. 12. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ertheto hogy felted,vigyazzal is ra:))

De kicsit zavaro is tud lenni,mert velem is ilyen a noverem csak lanyba,mondjuk igaz fiatal vagyok meg 14 evesen de akkir is,elzavarta eddig a fiukat,es nem is engedi hogy legyen,na mindegy

2014. aug. 12. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem irigy vagy :D
2014. aug. 12. 13:28
 6/6 Buford Tannen ***** válasza:
pont mint én :D csak nehogy te is fejszével menj neki a csávónak! Azòta nem olyan a hugommal a viszony ,a srác el is hagyta,szòval végülis elértem amit akartam
2014. aug. 12. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!