Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit akar jelenteni? Miért csinálja ezt a barátom.

Figyelt kérdés

Nem nagy dolog, de mégis furcsa. Most összeköltöztünk a barátommal és az ő gépét használom. És már nagyon zavar, hogy nem tudok belépni sehova, mert a gépén nincs beállítva, hogy megjegyezze a jelszót. Ha pl le akarok tölteni egy filmet, akkor be kell írnom valamelyik jelszavát (mert miért is használta csak 1-et...), ami nagyon hosszú, kis és nagybetűs, szám- és billentyűkombinációt tartalmaz. Szóvá tettem, hogy legalább azokon az oldalakon legyen megjegyeztetve a jelszó, amiket közösen használunk, mert bazi idegesítő, amikor fél óráig kínlódok a jelszó miatt. Erre ő elkezdett hisztizni, hogy nem, és ha nem tetszik ez nekem akkor az egész gépet levédi jelszóval, hogy be se bírjam kapcsolni.

Na nem is ez a lényeg, hanem hogy miért csinálja ezt? Mikor külön laktunk akkor is ezt csinálta, pedig a 60 éves anyja biztos nem ült neki átkutatni a gépét... Itt is csak én használom, senki más, meg különben is, mit kell ennyire ezt felfújni?

Nekem meg mindenhol meg volt jegyezve a jelszavam a gépemen, az összes családtagom számítógép-barát, mégsem "rejtegetek" semmit. Erre is azt mondta a barátom anno, hogy "úristen, és ha belép anyád a facebookodra?". Na mi lenne? Meglátja a képeimet, amiket amúgy is lát? Nem értem komolyan... Valaki mondja már meg, miért csinálja ezt?

2014. aug. 11. 23:13
1 2 3 4
 31/38 Marko polo ***** válasza:

Kedves kérdező , nekem a fiókjaimhoz , nagyjából mindegyikhezz külön jelszók vannak...

Tart tőle hogy véletlenül rálépsz valamely adathalász oldalra, ahol a böngészőn át lekérheti a dolgait , és Encore fiókot egyik férfi se vesztene el szívesen...

2014. aug. 11. 23:46
 32/38 A kérdező kommentje:
És az a rossz, hogy nem ülne le és magyarázná el nekem, hogy mitől tart, mi az oka ennek, hanem visszatámad és hőbörög. És igen, ez a már feltűnő óckodás kelti azt bennem, hogy titkol valamit előlem.
2014. aug. 11. 23:47
 33/38 anonim ***** válasza:
Igazából itt is el lett magyarázva már vagy tucatnyi ok amik nagy része felett átsiklasz úgyhogy lehet próbálta már cska egyszerűen bonyolultan magyaráz te nem értetted meg és belefáradt vannak emberek akik nem tudnak magyarázni meg alapnak vesznek dolgokat ami más embernek fél év tanulás csak fogadd el azt írtad mielőtt odaköltöztél is így csinálta akkor nem sok esély van rá hogy csak miattad van jobban ért hozzá hagyd rá
2014. aug. 11. 23:50
 34/38 A kérdező kommentje:

Nem hackerkedik egyáltalán. Legalábbis nem tudok róla.

"Tart tőle hogy véletlenül rálépsz valamely adathalász oldalra, ahol a böngészőn át lekérheti a dolgait , és Encore fiókot egyik férfi se vesztene el szívesen..."

Azért ennyire naív nem vagyok... Soha nem adok meg semmilyen személyes adatot sehova a barátom tudta és beleegyezése nélkül (de ha ilyen van, akkor is ő csinálja, nem én).

2014. aug. 11. 23:52
 35/38 anonim ***** válasza:
És nem tanul informatikát véletlenül, programozni?
2014. aug. 11. 23:54
 36/38 A kérdező kommentje:

Nem siklottam el a válaszok felett, csak nem tartom valószínűnek, hogy erről lenne szó. Ha meg próbálta volna elmagyarázni, arra emlékeznék :) De ilyen nem történt.

Na mindegy, azért köszönöm szépen a válaszokat! Szép estét nektek.

2014. aug. 11. 23:56
 37/38 A kérdező kommentje:
Nem programozik, semmi, ugyan annyi informatikát tanult, mint itt bárki (általános és középsuli).
2014. aug. 11. 23:57
 38/38 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz informatikusnak vagy hackernek lenni, hogy az ember több, biztonságos jelszót használjon. Ehhez bőven elég, ha figyeltél infó órán.

Mondok gyakorlati példát: az egyik kedvenc letöltős oldalamat néhány hónapja és kiadták az összes felhasználó e-mail címét és jelszavát. Ha mindenhová (e-mail, facebook, paypal stb.) ugyanezt az jelszót használnám ugyanezzel a címmel, szerinted mennyire lennék bajban?

Más: a szerencsétlen pasi ki tudja mióta így használja a számítógépét. Ő megengedi, hogy használd a gépét, te meg rögtön rendezkednél. Biztos, hogy neki sem kellene felkapnia ennyire a vizet, de a te viselkedésed sem éppen szimpatikus.

2014. aug. 12. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!