Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit akar jelenteni? Miért csinálja ezt a barátom.
Nem nagy dolog, de mégis furcsa. Most összeköltöztünk a barátommal és az ő gépét használom. És már nagyon zavar, hogy nem tudok belépni sehova, mert a gépén nincs beállítva, hogy megjegyezze a jelszót. Ha pl le akarok tölteni egy filmet, akkor be kell írnom valamelyik jelszavát (mert miért is használta csak 1-et...), ami nagyon hosszú, kis és nagybetűs, szám- és billentyűkombinációt tartalmaz. Szóvá tettem, hogy legalább azokon az oldalakon legyen megjegyeztetve a jelszó, amiket közösen használunk, mert bazi idegesítő, amikor fél óráig kínlódok a jelszó miatt. Erre ő elkezdett hisztizni, hogy nem, és ha nem tetszik ez nekem akkor az egész gépet levédi jelszóval, hogy be se bírjam kapcsolni.
Na nem is ez a lényeg, hanem hogy miért csinálja ezt? Mikor külön laktunk akkor is ezt csinálta, pedig a 60 éves anyja biztos nem ült neki átkutatni a gépét... Itt is csak én használom, senki más, meg különben is, mit kell ennyire ezt felfújni?
Nekem meg mindenhol meg volt jegyezve a jelszavam a gépemen, az összes családtagom számítógép-barát, mégsem "rejtegetek" semmit. Erre is azt mondta a barátom anno, hogy "úristen, és ha belép anyád a facebookodra?". Na mi lenne? Meglátja a képeimet, amiket amúgy is lát? Nem értem komolyan... Valaki mondja már meg, miért csinálja ezt?
Szóval bénának tart, mert azt hiszi elrontok valamit, amit egyébként ugyan annyi ideje használok mint ő? Jó tudni...
"De , amúgy meg fogod , csinálsz egy kis TXT fájlt , elmented valahova , beírod a jelszavakat meg hogy hova valók és csak CTRL+C , CTRL+V ..."
Mondok jobbat. Beírom a jelszót és a felugró kis ablakban klikk a "megjegyzésre". Ugyan ott tartunk vele, nem?
"Igen az ncore is az,mint nektek a konyha,ha főztök."
Szóval akkor tiltsam ki a konyhából, amikor főzök, mert akkor nem teheti oda a lábát még egy pohár vízért sem?
A kérdés megválaszolhatatlan mert a kérdező nem fogad el normális válaszokat...
Most konkrétan mit szeretnél tudni??
1. részben leírtad hogy nem menti el ,
2. részben azt kérded hogy miért csinállja ezt barátod,
3. részben pedig azt kérded mint a másodikban?
FTW?!
Csak tart valamitől, ha nem elfogadható , van egy jobb ötletem , TÖRÖLD A KÉRDÉST !
Hát nem tudom, szerintem ez azért nem úgy működik, hogy vad idegen neki esik hogy "na akkor én most kutakodok valaki magánéletében", hipp-hopp és ott van minden.
"Most konkrétan mit szeretnél tudni?? "
Azt, hogy mit félt ennyire és kitől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!