Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 35 éves férfi,15éves nő. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves férfi,15éves nő. Mit gondoltok? Ja és a pasi nem pedofil!

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 16:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim válasza:

Nem pedofília csak türelmetlenség XD...na jó viccet félretéve:

Hát ha szvsz két évtized múlva lenne egy 15 éves kiscsajom és egy harmincas mandró ólálkodna körülötte,hát nem hogy nem tapsolnék érte de kiverném a biztosítékot az egyszer hétszentség.Az ilyen kúrjon a gyorsvonattal azt kinézem neki szívesen a menetrendből.

Ismerek egy 32 éves csákeszt,16 éves a menyasszonya és náluk lakik,a csajszika szülei még büszkék is hogy egy érett pasi "udvarol" a lányuknak,eljegyzés megtartva,két év múlva esküvő bazz...fetrengek a röhögéstől ha rájuk gondolok.

Most jön a vicc poénja:a hapeknek van már egy 15 éves lánya....a "menyasszonyával" egyidős vazz...nagy az isten állatkertje....

2010. márc. 15. 00:39
 62/64 anonim ***** válasza:

na.szép..roh*dj meg kis csicska vagy ba*dmeg..xDxD

hgyha tleg nemigaz akkor takarodj a szemem elöl hazudós ku*va...hameg igaz akkor mélyen ásd el magad hgy senki nelásson...szánalmas r*banc..és dobd ki azt a pedofil állatot hgyha nemakarsz 17évesen gyereket..hameg igen akkor egészségedre.még1el több cigánylesz ebben az amúgyis elk*rt országban-.-"

2010. júl. 22. 11:24
 63/64 anonim ***** válasza:
46%
(előhőhöz)jaés még hozzáfűzném hgy k*rvára nemvagy te nő..egy kislány vagy.egy kib*szott kislány.egy pelenkás.a tojáshéj még a seggeden van.elárulom hgy én most 19éves vagyok..és még énis gyereknek érzem magam..hát te a nyamvadt kis 15éveddel nővagy.xDtleg.xDhahaa.xD
2010. júl. 22. 11:28
 64/64 anonim ***** válasza:
en 37 vagyok, meg bejott egy-ket! kiscsaj a 15-16os korosztalybol amikor 18 voltam. Mara mar a huszasok sem erdekelnek, megjegyzem az utolso baratnom 23 volt es bejovok a kiscsajsziknak valamiert.. Egyebkent van nehany negyvenen tuli pasi aki meg mindig szivdogleszto minden korosztaly szamara. Ha apad lennek, a parodat csak szilvan :) szurnam
2013. jan. 18. 14:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!