Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mentsem meg a kapcsolatomat?
Figyelt kérdés
3 eve vagyunk egyutt a parommal. A kapcsolatunk elejen 2szer csokolozott mas lannyal, egy harmadik nagyon tetszedt neki, egyik ejszakat nala toltotte, nem volt koztuk semmi, de a parom bevalotta, ha a csaj akart volna valamit belement volna. Nagyon fajt ez nekem, megiscsak vele maradtam mert nagyon szerettem. En sem voltam angyal, mert amikor megtudtam en is fere leptem 2szer... (csak csok volt). Telt az ido es kozben lett egy gyonyoru kislanyunk aki most egy eves, de a paromban sosem tudtam tobbe bizni, es nagyon feltekeny lettem. Rendesen rettegtem, nehogy megismerjen szebb lanyt, es ferelepjen. Tobbszor kerdeztem ra, hogy ugy-e nem csalt meg... aztan 3 napja elmondta, hogy sok szebb not latott nalam, de nem lepett fere... azt mondta en is nagyon szep vagyok... aztan aztis elmondta, hogy a munkahelyen megismert egy lanyt egy este, aki 16 eves volt, es nagyon szep. Beszelgettek, o megmutatta a kepeket rolunk acsaladjarol, a lany meg a baratjarol... (a parom 27 eves, en 26)... de nekem fajt az, hogy szebbnek talalta nalam, es tetszedt neki, mint sok mas no. Nem birtam tovabb... sirtam... azt mondtam nem akarok tobbe vele lenni, nem birom... pedig mar az eskuvonket is terveztuk, mert meg nem kerult ra sor... aztan lenyugodtam lassan de nagyon faj, es rettentoen fwltekeny vagyok, nem tudom mit tegyek ellene. A napokban meg felbukkant egy fiu aki szeretne kapcsolatot velem, es a parom azt mondta, jojjek ossze vele, ot nem zavarja, legyek boldog, o csa annyit szeretne, hogy jol kijojjunk (sajnos ezzel is voltak problemak), es felneveljuk a kislanyunkat. Idovel o is szeretne mas not maga melle... nekem viszont nem kell mas, en ot szeretem! Hogyan mentsem meg a kapcsolatomat?! Es meg valami... nekem hianyzik az, hogy ereztesse a szerelmet, hianyzik a szenvedely,hogy a karjaiban tartson, de o ezt nem tudta megerteni,o csak csendre es nyugalomra vagyott. Mit tegyek?2014. aug. 11. 19:34
11/14 A kérdező kommentje:
Tanacsot kertem nem lenezest... es mindkettonknek van munkahelye.
2014. aug. 11. 20:16
12/14 anonim válasza:
Ha nem lenne lányotok, azt mondnám, hogy hagyd ott. Magad miatt. Fiatal vagy. Találsz olyan férfit, aki megbecsül és nem csal össze-vissza a szemed előtt. Ahogy írod, máris ott van egy srác, aki szeretne veled kapcsolatot. A párodnak erre nem azt kellett volna válaszolnia, hogy gyere össze az új sráccal, meg hogy ő is mást szeretne maga mellé...
13/14 anonim válasza:
Semmiképp nem maradnék együtt egy olyan emberel akiről tudom hogy nem szeret és folyton mást kerülget! Nem kell hogy meg tegye elég a szándék is! Az meg hogy folyton csak mást dicser hogy szebbek nálad az bunkóság! Én is sokat szoktam más nők külsejét meg vitatni a párommal, de sose hasonlitom hozzá egyiket sem! Még ha jobban is néznek ki, tartom annyira a párommal a kapcsolatot tiszteletben, hogy nem fogom az önbizalmát össze törni! Ha jó akkor max annyit mondok hogy jól néz ki és ennyi!
14/14 anonim válasza:
23/L
Én semmiképp nem maradnék egy olyan emberrel,aki még ösztökél is arra,hogy jöjjek össze mással...Ez milyen dolog már?!
Hagyd ott a fenébe,mert ez a kapcsolat halott,boldog már nem lennél vele.
Aki szereti a másikat,az nem küldi más ember karjába a párját!!
Ő már nem szeret téged,csak elvan melletted,kényelmes neki a helyzet,hogy van mellette egy nő,aki mos,főz,takarít és ennyi.
Ha van eszed,új életet kezdesz a picivel,mert ennél csak boldogabb lehetsz.
Ami nem megy,azt nem szabad és nem is kell erőltetni!Ha erőlteted,abban csak te fogsz szenvedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!