Hogyan mentsem meg a kapcsolatomat?
Hány éves a barátod?Meg lehet kérdezni?
Az én férjem is pont így viselkedett az elején. Aztán szépen, fokozatosan kinyílt felém. 7éve vagyunk együtt, s már van egy egyéves babánk is. Boldogok vagyunk!
De a munkamánia megmaradt:-( Elfogadtam olyannak, amilyen. Szerintem csak így működik egy kapcsolat. Nem fog megváltozni, ezt elhiheted. Ha így nem jó neked, merj változtatni!Keress mást, aki mindent megad neked, amire vágysz!
Jaj, drága, ne dőlj be ennek!
Nehezen bízik, megijed? Ugyan! Egyszerűen jó kifogás, te meg benyeled, és még sajnálod is szegényt. Ő meg éli világát. Nincs neki semmi baja, egyszerűen arról van szó, hogy ennyit akar és nem többet. (Ha többet akarna, többet tenne, az emberek nagy része dolgozik, és senkit nem gátol meg a munkája abban, hogy kapcsolata legyen.)
Szeret? Nem hiszem.
A szeretet az, amikor úgy szeretsz valakit, hogy NEKI jó, nem ahogy neked jó.
Ő pedig nem adja meg azt, amire szükséged van, nem találkozik veled eleg, nem enged közel magához.
Ismerjétek be, hogy nem ugyanazok a céljaitok és váljatok el békében. Csak így van esélyed a boldogságra, mert ő soha nem fog megváltozni. Illetve igen: amint talál egy jobbat, mint te, azonnal lelép, benne megbízik, vele találkozik és el is veszi. Veled sajnos nem fog működni, ha eddig nem működött. Kár lenne éveket pocsékolni a fiatalságodból egy értelmetlen, kilátástalan, meddő kapcsolatra.
Sajnos tényleg úgy tűnik, ahogy az egyik előttem szóló írja, hogy nem kellesz neki eléggé... Persze, nem akar megbántani, meg persze, szeret téged valamennyire, de nem akar közelebb jönni, mert érzi hogy nem ez az ami neki kell. Ez nem azért alakul így mert kihasznál, vagy ilyesmi, hanem mert ő se tudja igazán mit akar, de ezt a kapcsolatot jobban nem akarja ez biztos. És nem kell sajnálni :) istenem, hány pasi sajnáltatja magát :)
Szóval egyet tehetsz szerintem, ha szakítani nem akarsz, hogy megmondod egyenesen még egyszer, hogy rendben, tudomásul vetted, hogy neki ennyi az annyi, és nem adtál okot rá, hogy ne jöjjön közelebb hozzád, de ha nem akar, hát rendben, viszont mivel te nem érzed hogy igazán szeretne és nem kapod meg tőle azt amire vágysz, ezért te tovább keresgélsz, tehát tudjon róla, hogy leminősültök szeretőkké, és kész. Jó vele meg minden, de neked hiányérzeted van. Vagy összekapja magát, vagy ha nem, akkor ez is egy válasz, mégpedig hogy ha a fejed tetejére állsz, akkor se kellesz neki igazán. Mindenki belefut ilyen kapcsolatba, nem te vagy az egyetlen. csak tudni kell kezelni és hova tenni, nem telebőgni a párnádat minden éjjel :)
A zárkózottság nem mentség mindenre!
31/N
előző vagyok.
önmagában az hogy hétközben nem akar találkozni, az nem azt jelenti hogy nem szeret. lehet hogy ilyen típus, magának való, vagy magában akar lenni. ezt el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!