Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "tavol" mukodhet egy tavkapcsolat?
Én meg már 9!
Bár ez nagyban függ attól, hogy mennyi idősek vagytok, és milyen sűrűn találkoztok. Nagyon fiatalon, két három havonta 1 találkozás hát nem tudom..... szerintem az igencsak elmúlik, nagy szerencse kell ahhoz, hogy megmaradjon a szerelem. De azért tarts ki, látod, van akinek nagyon jól működik.
A lényeg hogy mindent beszéljetek meg, a legapróbb dolgokat, kételyeket, érzéseket, felmerülő kérdéseket, és mindig legyetek ŐSZINTÉK. Ha picit is azt érzed, te többet adsz magadból mint ő szólj neki hogy kompromisszum kell. vegyétek komolyan és tiszteljétek,becsüljétek meg a másikat és hogy van és kitart, és valóban tarsatok is ki. És ha működik nagyon vigyázzatok rá. És fontos az is, hogy valós legyen és legyen jövője, pl. egyszer sikerül összeköltözni, közös célok lgyenek, ervek, egyformán és minkét oldalról.
Ha nagyon fiatalok vagytok még, tizenévesek, akkor már minden jóval nehezebb, de végsősoron taastalat ez is valamilyen szinte amit próbálni kell hasznosítani később.
Remélem tudtam segíteni! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!