Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek szerelmes?
15 éves vagyok! Lehet az hogy egy 27 évesbe vagyok szerelmes?:)
Lány vagyok.
Elmesélem: Szomszédok vagyunk és ha mindig jön akkor oda megyek hogy lásson .És amikor barátnőmmel voltunk akkor engem szólíotott meg nem őt!(pedig akkor látott először)
Elképzeltem hogy együtt vagyunk ,együtt fogunk élni .
Meg amikor még nem itt lakott akkor meg kérdezte anyukámat hogy ő a lányod.
Meg ha kint volt akkor mindig figyelt(ez akkor volt amikor ide költözött rá 2 napra.
Szerintetek?
Köszi
Arra lennék kíváncsi hogy úgy müködne ha 12 év van közöttünk?
Ezt a "babázz" megszólalás ez baromság, (főleg 15 éves esetében teljes hülyeség, nagy baj is lenne ha babázna), de ettől függetlenül sok dologban igaza van az 5-ösnek.
Se neked nem való ő (akármennyire is úgy hiszed), se neki nem vagy való Te. Ha erre azt mondod hogy mi van ha mégis: Nem. Gondolj bele: kell neked egy 27 éves aki érzelmileg 15-17-éves szinten áll?
Nagyon különböző az életmódotok, egész más elvárásaitok vannak, stb, stb.
Bocsi hogy ki kell ábrándítsalak de nem, nem fog működni. Még akkor sem ha esetleg tényleg bejönnél neki. (Ami azért nem valószínű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!