Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagyok, azt kell éreznem, hogy le tudnám élni vele az életem?
Figyelt kérdés
Mert ilyet még sosem éreztem. Eljátszottam a gondolatával,de valahogy tudtam,hogy nem így lesz.2014. aug. 11. 12:56
1/12 A kérdező kommentje:
És 23 vagyok. Ha ez számít.
2014. aug. 11. 12:56
2/12 anonim válasza:
Én inkabb valami olyasmit éreztem, hogy féltékeny vagyok. Minden nőre, akivel beszel. Illetve ha volt rá lehetőségem, a közelében próbáltam tartózkodni h esetleg egy minimális eselyt adjak magamnak :)
3/12 anonim válasza:
Nem.Én is határozottan eldöntöttem hogy nem élem le a barátnőmmel az életem.De mégis szeretem.Viszont én fiatalabb
vagyok. :D
4/12 A kérdező kommentje:
De most arra értem,hogy együtt vagyunk,én szerelmesnek érzem magam,de valahogy azt érzem nem Ő az.
2014. aug. 11. 13:07
5/12 anonim válasza:
Én nem is állnék össze olyan nővel/lánnyal, akinél nem az a szándékom, hogy vele éljem le az életem. Ennyire azért nem vagyok magányos, még ha néha nagyon padlón is vagyok a magánytól. Akkor inkább egyedül vagyok, mintsem olyannal, akivel nem akarok egy életre tervezni és/vagy Ő nem akar velem így tervezni.
23/F
6/12 A kérdező kommentje:
De ezt az eljén honnan tudod? Meglátod,megtetszik,beszélgettek egyre többet,egyre jobban ismered,jönnek az érzések,összejöttök. De mind ez idő,az elején nem tudhatod vele fogod-e,vagy sem. Mennyire tervezhetsz,hogy fog alakulni.Aztán x ideje együtt vagytok,szerelmesnek érzed magad,de ott motoszkál,hogy ennek vége lesz,mintha nem őt keresnéd mégsem. Én sem voltam senkivel együtt csak azért,hogy legyen valakim,ne legyek magányos. Szerettem őket,de valahogy mégsem..
2014. aug. 11. 13:35
7/12 anonim válasza:
Ez inkább hozzáállás kérdése. Eleve úgy jönnék össze csak valakivel, ha tartom annyira, hogy feleségül is venném. Ez hosszas ismerkedést jelent, nem azt, hogy csak úgy belevágunk és lesz ami lesz, mint ahogy sokaknak szokásuk manapság. Szóval egy kicsit más megközelítés. Amúgy a legjobb az elején megfigyelni picit, mielőtt még érzel iránta valamit, mert akkor még nem befolyásolnak az érzéseid.
8/12 A kérdező kommentje:
Eddig az összes kapcsolatomat több hónapig tartó ismerkedés előzte meg. Szóval nehogy azt hidd kapkodom.:D Mert pont az ellenkezője.
De valamiért mégsem éreztem,hogy letudnám élni velük az életem. Akkor lehet nem voltam még igazán szerelmes?
2014. aug. 11. 13:43
9/12 anonim válasza:
Esélyes. De nem is igazán szerelem kérdése kéne, hogy legyen. Hanem, hogy azt érezd egyszerűen, hogy: "na vele el tudnám képzelni egy életen át". Mert a szerelem EL FOG MÚLNI. És az számít, ami utána megmarad. Sokan azért mennek szét manapság, mert azt hiszik, hogy a szerelem eufórikus érzéséről szól a dolog. Pedig az csak az elején van, kinél hosszabb, kinél rövidebb ideig.
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!