Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim többször jött haza úgy h furi volt mint ha megcsalt volna. Ki tudom deríteni hogy mi is van?
igen, először kérdezz rá, hogy megcsal-e és utána azt,hogyan áll mostanában hűség témakörben, hogy viszonyul hozzá, ilyenek. Hagyd picit leülepedni a dolgot, persze csak a felszínen. Szerintem is simán nyomozhatsz, de légy nagyon óvatos, nehogy kiderüljön. Nézd meg miket leskelődik a neten, a telcsi tartalmát mikor fürdik, vagy biztonságban meg tudod nézni. Ugyan az én pasim minden nyomot kitrölt és eltüntetett, de lehet azért mert érzet valamit a levegőben. Az én pasimmal is ugyígy jártam, és kiderült hogy a neten (chat, msn, iwiw) csajozik, persze mindent tagadott. megkértem egy barinőm ismizzen vele, de ők nem ismerték egymást, és bejött, fel akara szedni. Most ott tartunk, hogy ő kiakadt, hogy miért nyomoztam, de mondtam neki, hogy nézzen utána a lexikonban mi az az ok-okozat; ha nem kavart volna és hűséges lenne eszem ágában sem lett volna. Most ott artunk hogy vádaskodunk, talán vége lesz. Szeretm, de nem lehet hűtlenségben élni, felőröl teljesen. És tudni kell, nem véletlen semmi sem. talán nem ő az igazi, csak én áltattam magam... Egy valódi társnak magától éretődő a hűség.
Remélem segíetem valamit. Ja, még annyi, akár valami kamunvel is regizhetsz az iwiwen vagy fantom-email címmel, és úgy hátha....
Remélem végül jól sül ki a dolog és csak vaklárma. Aztán írni ám a fejleményekről! Soxerencsét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!