Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Keresztény és nem keresztény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztény és nem keresztény párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Szerintem lényegtelen, hogy az egyik hisz benne, a másik nem. A lényeg a belső értékrend.

Most rengeteg sok dúvad ember van a világban. A világ hozza magával. Éjjel-nappal Budapest rajongók. Tükörben fényképezés, napszemüvegben fényképezi magát, pucsítás, menőzés. Olyanokat szeretnek, mint Lady Gaga, aki műpénisszel színpadon.

Mondjuk keresztények között is akadnak ilyenek. Facebook-on pl. egy roma annyira istent tisztelte, ő a leghatalmasabb, mégis a meztelen sunák-at like-lta, meg azokat szereti. Gondoltam, te is jó keresztény lehetsz.

2014. aug. 11. 13:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%

de ez attól függ mennyire gyakorolja a hitét...a legjobb barátom vallásos, nem jár templomba, nem imádkozik...de vallásos...egy ilyen szintű dolgot még el lehet viselni...de ha megszállott akkor már tényleg nem...

a gyerek nevelés:

"apu isten létezik?"

"persze kislányom éppen golfoznak az Északi sarkon a Mikulással"

na jó ez olyan mintha a páromat gúnyolnám ki...inkább ez megbeszélés kérdése...mármint a gyerek nevelés...

de egy biztos...bármennyire is nem hiszek istenben...az őszinte szeretetet ereje a 3 közül az egyik dolog amiben hiszek...és ha a párom templomi esküvőt szeretne...csak is érte! megkeresztelkednék...nem követném a vallást...de miatta még erre is képes lennék...az esküvőt úgy gondolom a nőnek kell megálmodnia a férfinak meg teljesítenie ezt az álmot :)

2014. aug. 11. 13:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Akkor a barátod mégcsak nem is vallásos. Bár itt a hívőkről volt szó szerintem, és nem arról aki papíron az, de nem gyakorolja.

Az esküvőt nem csak a nő álmodja meg, hanem közösen!

2014. aug. 11. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Keresztény vagyok, és nem kerülnék felemás igába. Amellett, hogy szűzen szeretnék férjhez menni, rengeteg mindenben más a gondolkodásom, mint egy "világinak". Pedig nem is vagyok egy evangelizáló típus, tehát engem nem zavarna, ha ő mondjuk nem gyakorolja, de nem is határolódik el, viszont nálam Isten mindennap szóba kerül, gyakran imádkozom, és ez egy idő után valószínűleg a másikat zavarná.
2014. aug. 11. 14:01
 14/16 anonim válasza:
ha valaki tényleg Istent követi és nem csak felvette a vallásos maszlagot, akkor eszébe sem jut egy nem hívővel összejönni... a Biblia erről azt mondja: "Ne legyetek a hitetlenekkel felemás igában"
2014. aug. 13. 01:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Kereszteny vagyok es ha a parkapcsolatban mukodik tisztelik szeretik egymast , mindent megbeszelnek toleraljak egymas gondolkozasat akkor miert ne?
2014. dec. 3. 18:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Keresztyén vagyok, és nem kerülnék felemás igába.

28/F

2014. dec. 13. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!