Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény és nem keresztény párkapcsolata?
Szerintem lényegtelen, hogy az egyik hisz benne, a másik nem. A lényeg a belső értékrend.
Most rengeteg sok dúvad ember van a világban. A világ hozza magával. Éjjel-nappal Budapest rajongók. Tükörben fényképezés, napszemüvegben fényképezi magát, pucsítás, menőzés. Olyanokat szeretnek, mint Lady Gaga, aki műpénisszel színpadon.
Mondjuk keresztények között is akadnak ilyenek. Facebook-on pl. egy roma annyira istent tisztelte, ő a leghatalmasabb, mégis a meztelen sunák-at like-lta, meg azokat szereti. Gondoltam, te is jó keresztény lehetsz.
de ez attól függ mennyire gyakorolja a hitét...a legjobb barátom vallásos, nem jár templomba, nem imádkozik...de vallásos...egy ilyen szintű dolgot még el lehet viselni...de ha megszállott akkor már tényleg nem...
a gyerek nevelés:
"apu isten létezik?"
"persze kislányom éppen golfoznak az Északi sarkon a Mikulással"
na jó ez olyan mintha a páromat gúnyolnám ki...inkább ez megbeszélés kérdése...mármint a gyerek nevelés...
de egy biztos...bármennyire is nem hiszek istenben...az őszinte szeretetet ereje a 3 közül az egyik dolog amiben hiszek...és ha a párom templomi esküvőt szeretne...csak is érte! megkeresztelkednék...nem követném a vallást...de miatta még erre is képes lennék...az esküvőt úgy gondolom a nőnek kell megálmodnia a férfinak meg teljesítenie ezt az álmot :)
Akkor a barátod mégcsak nem is vallásos. Bár itt a hívőkről volt szó szerintem, és nem arról aki papíron az, de nem gyakorolja.
Az esküvőt nem csak a nő álmodja meg, hanem közösen!
Keresztyén vagyok, és nem kerülnék felemás igába.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!