Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legjobb barátnőm párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm párkapcsolata borzalmas, a fiú a rabszolgájaként kezeli, a barátnőm mégse hagyja el, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én nem akarok beleszólni az életükbe, sose mondtam neki nyíltan, hogy bajom van a barátjával, csak finomabban, mert nem én akarok a gonosz lenni. De szinte nem is kell sose megmondani neki hogy mit tegyen, mindig ha találkozunk egyből mondja a panaszokat. Másfél éve vannak együtt, és a baj, hogy még nagyon szerelmes belé, ő az első barátja. A fiú nem szerelmes belé, és csak teljesen kihasználja anyagilag és minden szempontból. A barátnőmből egy kész emberi roncsot csinált, teljesen sápadt lett, boldogtalan, önbizalomhiányos, motiválatlan és életképtelen. Nem engedi el bulizni se, soha se mennek sehova, mert a srác egyrészt féltékeny mindenkire (ok nélkül) és az összes pénzüket is elkölti drága felesleges dolgokra, aminek mellesleg a nagy részét a barátnőm keresi. Nagyon bunkó vele mindig, ő nem tesz meg érte semmit, a barátnőmtől meg mindent elvár. Közben tudok is egy esetről, amit ha a barátnőm megtudna, azonnal szakítana vele, nem konkrétan megcsalta, de pont a barátnőm szülinapi buliján (!) megtetszett neki egy csaj, és elkérte a barátom tabletjét, megkereste facebookon és a fürdőszobában kiverte a képeire...

Egyébként múltkor már szakított vele a barátja, pont ott aludtam náluk aznap, amikor történt, úgyhogy másnap közösen megbeszéltük, hogy ez most szar, de később ez jobb lesz neki, stb. Ráadásul pont most szakítottam én is a barátommal, úgyhogy ugyanazokat érezzük, és lenne kivel megbeszélnie. Erre másnap kibékültek, és elvileg megpróbálják megjavítani a kapcsolatukat most...

2014. aug. 5. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Menthetetlen hülye. Az ilyenekre nem tudok mást mondani.
2014. aug. 5. 13:08
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Akkor most az a bajod, hogy nincs kivel közösen fikázni az exeket, mert ők kibékültek?
2014. aug. 5. 13:09
 3/10 A kérdező kommentje:
teljesen igazat tudok adni. az a baj, hogy nagyon kevés lelki ereje van, és mellé nagyon szerelmes még. folyton nosztalgiázik, a kapcsolatuk elejére gondol (ami igazából már akkor se volt a legjobb). egyszerűen nem hatnak rá az észérvek, már ezerszer végigbeszéltük, hogy az élete minden területében akadályozza a srác, szarul bánik vele,
2014. aug. 5. 13:11
 4/10 A kérdező kommentje:
első: teljesen igazat tudok adni. az a baj, hogy nagyon kevés lelki ereje van, és mellé nagyon szerelmes még. folyton nosztalgiázik, a kapcsolatuk elejére gondol (ami igazából már akkor se volt a legjobb). egyszerűen nem hatnak rá az észérvek, már ezerszer végigbeszéltük, hogy az élete minden területében akadályozza a srác, szarul bánik
2014. aug. 5. 13:12
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

#2-es: caM008 felhasználó válasza tökéletes!

"Nem akarok beleszólni... :-) ...mert nem én akarok gonosz lenni... :-)"

Tipikus női megnyilvánulások... :-)

2014. aug. 5. 13:13
 6/10 A kérdező kommentje:

hoppá ezt kétszer küldte el.

második válaszolónak üzenem, hogy szó sincs fikázásról, én amúgy se fikázom az exemet, mert békében váltunk el. örülök, hogy ennyit sikerült leszűrni az egészből. én úgy értettem ezt, hogy könnyebb lenne neki a szakítás úgy, hogy én is hasonlókat élek meg, és meg lehet beszélni közösen a dolgokat. jobb mintha mondjuk valaki akkor szakít, amikor a barátnője éppen összejött valakivel, és ott turbékolnak mellette.

2014. aug. 5. 13:16
 7/10 A kérdező kommentje:
5-ös: értelmetlen sértegetések helyett inkább adhatnál érdemi tanácsot is. én vagyok az idióta tipikus nő, amiért nem szólok bele az életükbe, hanem csak finoman próbálom neki mondani, hogy mi a helyzet? akkor mit kéne csinálnom, mondd már meg?
2014. aug. 5. 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Tanuld meg, hogy csak azon lehet segíteni aki hagyja. Ő nem hagyja, legyél neki ott mikor fel kell kaparni a földről de nem mássz bele mindkettőtöknek csak ártanál.
2014. aug. 5. 14:11
 9/10 A kérdező kommentje:
igazad van, köszönöm, eddig is ezt csináltam, csak nem tudtam hogy helyes-e ez így.
2014. aug. 5. 14:14
 10/10 Kkarry válasza:
Szerintem mond el neki hogy megcsalta,vagyis ha bizonyítani tudod.Es aztan lehet hogy rajon hogy egy b*lf*sszal van egyutt.
2017. márc. 3. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!