Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17l és 31f? De azt hittem 21....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17l és 31f? De azt hittem 21. Nagyon vészes a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Eddig eszembe sem jutott volna, h ennyivel idősebb embernek adjak esélyt.. De ez a srác, azt mondta 21 és találkoztunk is, minden szuper lett volna, csak kis "nyomozás" után rájöttem, h 31. (Mentségére nagyon fiatalosnak tűnik.) Azt mondta, h elmondta volna, de nem akarta h ez befolyásoljon, h milyen képet alkotok róla. Persze nagyon megharagudtam rá emiatt a hazugság miatt, de most kicsit hajlok arra, hogy adjak talán még 1 esélyt. Most biztos jönnek a komik, h pedofil, de nem az. Csak nem tudom, h tudnék-e bízni benne újra, és a korkülönbség is így elég sok. Ti mit tennétek? Értelmes válaszokat kérek :)

2014. aug. 11. 12:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Semmi garancia nincs arra, hogy egy 20 éves nem fogja otthagyni egy hónap múlva.
2014. aug. 11. 14:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, habár fele ilyen, fele meg olyan, szóval sokkal előbbre nem jutottam, de ezek az eltérő vélemények legalább azt jelzik, h jó a kérdéss :D utolsó komment: teljesen igazad van ... 4. komment: ennyire azért még nem gondoltam bele, de köszi h levezetted ;)
2014. aug. 11. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!