Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17l és 31f? De azt hittem 21....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17l és 31f? De azt hittem 21. Nagyon vészes a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Eddig eszembe sem jutott volna, h ennyivel idősebb embernek adjak esélyt.. De ez a srác, azt mondta 21 és találkoztunk is, minden szuper lett volna, csak kis "nyomozás" után rájöttem, h 31. (Mentségére nagyon fiatalosnak tűnik.) Azt mondta, h elmondta volna, de nem akarta h ez befolyásoljon, h milyen képet alkotok róla. Persze nagyon megharagudtam rá emiatt a hazugság miatt, de most kicsit hajlok arra, hogy adjak talán még 1 esélyt. Most biztos jönnek a komik, h pedofil, de nem az. Csak nem tudom, h tudnék-e bízni benne újra, és a korkülönbség is így elég sok. Ti mit tennétek? Értelmes válaszokat kérek :)

2014. aug. 11. 12:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
nem sok éljetek
2014. aug. 11. 12:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Ja
2014. aug. 11. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki erre a pedofilt használja,az nincs tisztában a szó jelentésével.:D

Most majd jönnek olyanok akik szerint " nem a kor számít", meg blabla.

Szerintem viszont sok. Biztos szép lány vagy,de egy elvileg 31 éves felnőtt férfinek nem tinivel kéne kezdenie.

Bocs,ez a véleményem. A döntés úgyis a tiéd.

2014. aug. 11. 13:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia! Nektek kell ezt tudni. Ha jól érzitek egymással magatokat es nem zavar a korkülönbség, akkor nem sok. De mondjuk 10 év mulva elmész szülni. Ő akkor már 41 lesz. A masodik gyerek rá 3-4 évre, ő akkor már 44-45.

Mire a ti gyerekeitek végeznek a középsulival, addigra ő mar 63. Végülis belefér, ha mondjuk téged nem fog zavarni, ha egy 20 evvel hamarabb hal meg, ha az átlagos statisztikákat vesszük. Raadasul ha 27 évesen mész szülni, az a mai világban még korainak is számít :) nektek kell döntenetek, meg attol is függ h milyen tipusú kapcsolatot szeretnétek, mennyire komolyat :)

2014. aug. 11. 13:02
 5/12 anonim ***** válasza:
22%

Eléggé. Főleg hogy lassan fel is csinálna valószínűleg. Aztán ha nem működik, ott maradsz gyerekkel a nyakadon alig 20 évesen.

Igaz történet, volt osztálytársam így járt.

2014. aug. 11. 13:03
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Megértem miért blöffölt. Nem akarta, hogy a kora miatt elutasítsd. Én ezt megértem, de egy 31 éves legalább 18 éves felettivel ismerkedjen. Én erre paszolok. Azt csinálsz amit akarsz. Nem ismerem a srácot ezért nem mondok róla se rosszat, se jót.
2014. aug. 11. 13:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok! Az meg hogy rögtön letagadott 10 évet.... látszik, hogy neki sem tetszik. Hazugsággal ráadásul egyáltalán nem jó kezdeni egy kapcsolatot....
2014. aug. 11. 13:36
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Ha jól kijössz vele, megértitek egymást, jó együtt, akkor mindegy mennyi idős. Ha meg tényleg olyan fiatalos, akkor más meg úgysem fogja tudni a korát. :) Ne zavarjon!
2014. aug. 11. 13:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus befurakodik a bizalmadba, hazudik, de csak érted teszi, megdönt, aztán otthagy. Jobb előbb kilépni belőle. I think. Ami hazugsággal kezdődik, az nem okés.
2014. aug. 11. 13:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem jó ötlet. Ne hagyd magad, alapból is, majdnem dupla annyi idős mint te, a külső ne zavarjon be, a belső meg pláne ne! ez nagyon rossz párosítás a "srácnál".

Sokkal idősebb nálad, ebből a kapcsolatból amúgy se lenne sok. Rá kell jönnöd :)

persze nem ismerlek titeket, de ez már szörnyen nagy korkülönbség, hogy még fiatalkorú vagy.

2014. aug. 11. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!